Створені спеціально для геймерів

ПРОЦЕСОРИ AMD RYZEN™ СЕРІЇ 3000!!!

BUY ONLINE

AMD Ryzen 3000 Series

 

Новий стандарт продуктивності

Процесори AMD Ryzen™ 3-го покоління на базі 7-нм архітектури ядра Zen 2 є взірцем високої продуктивності, втілюючи ексклюзивну технологію виробництва, рекордну пропускну здатність на кристалі й революційну продуктивність для ігор. Від самого початку процесори AMD Ryzen™ 3-го покоління розроблялися з такою філософією: перевершити всі очікування й установити новий стандарт продуктивності для ігрових процесорів. Саме так і відбулося. 

Технології, яким немає рівних

Процесори AMD Ryzen™ 3-го покоління створені з використанням найпередовішого у світі 7-нм техпроцесу. Оснащення кулерами Wraith забезпечує неймовірно низьку температуру й рівень шуму системи водночас із якнайвищою продуктивністю. Нейромережевий інтелект у процесорах Ryzen може підлаштовуватися під будь-яке робоче навантаження. Придбавши AMD Ryzen™ 3000 серії, можна також випробувати й опанувати новітні технології Precision Boost Overdrive, Precision Boost 2, Pure Power, AMD StoreMI та багато інших.

Інновації без компромісів

Процесори AMD Ryzen 3-го покоління першими у світі почали підтримувати стандарт передавання даних PCIe® 4.0, що дає змогу користуватися найсучаснішими материнськими платами, графічними картами й засобами зберігання даних. Процесори AMD Ryzen™ 3-го покоління також сумісні з материнськими платами минулих поколінь і забезпечують безкомпромісну продуктивність за безпрецедентною ціною. 

Ігри з роздільною здатністю 1080p

Процесори AMD Ryzen™ 2-го покоління для настільних ПК із графікою Radeon™, що входять до 3000-ої серії процесорів Ryzen, вирізняються високою швидкістю графіки. Процесори Ryzen™ у поєднанні з потужною графікою Radeon™ забезпечують високу продуктивність для ігор і не потребують установки в систему окремої відеокарти.

Робота на результат

Завдяки багатопотоковій обробці даних в AMD Ryzen™ із графікою Radeon™ робота офісних застосунків, редагування фотографій, перегляд веб-сайтів і стрімінг відбуваються з неймовірною легкістю. Отже, щойно закінчивши гру, можна миттєво взятися до виконання накопиченої роботи.

Спеціальна пропозиція

Покупцям відеокарти AMD Radeon™ або процесора AMD Ryzen™ пропонується отримати в подарунок абонемент Xbox Game Pass для ПК на 3 місяці. Власникам абонементу буде доступно понад 100 ігор для ПК із серпня 2019 року, а також гра Gears 5 з осені 2019 року. 

Пропозиція поширюється на купівлю акційних продуктів, здійснену у роздрібних продавців, які брали участь в акції у період з 1 липня 2019 року до 10 березня 2020 року, або поки не закінчаться коди AMD (залежно від того, що відбудеться раніше). Після здійснення покупки код AMD на отримання Game Pass має бути активований не пізніше 30 червня 2020 року.

Повні умови акції дивіться на сайті: www.amdrewards.com/terms

 

Довідка  

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія AMD починаючи з 1 травня 1969 року впроваджує інновації у високопродуктивних обчислювальних, графічних та візуальних технологіях, що є основоположними для розробки ігор, імерсивних платформ та центрів обробки даних. Сотні мільйонів споживачів, провідні компанії з Fortune 500 та найсучасніші науково-дослідні установи в усьому світі щодня покладаються на технології AMD для вдосконалення життя, роботи та розваг. Співробітники AMD зосереджені на створенні якісних продуктів, які розширюють межі можливого.

Для отримання додаткової інформації щодо того, як AMD уможливлює сучасність і надихає на майбутнє, відвідайте веб-сайт AMD (NASDAQ: AMD): www.amd.com