Графічні карти AMD серії Radeon™ RX 5700 отримали низку новітніх функцій

AMD демонструє лідерство у світовій ігровій індустрії з новими відеокартами RX 5700 XT

Компанія AMD оголосила про початок продажу нових відеокарт Radeon™ RX 5700. Ці інноваційні рішення здатні забезпечити високоякісні та реалістичні візуальні ефекти за роздільної здатності 1440р. В основу AMD Radeon™ RX 5700 XT, як і RX 5700, покладена ігрова архітектура AMD RDNА, здатна гарантувати найвищу точність відтворення, блискавичну продуктивність та розширені можливості для прихильників кіберспорту. 

Графічні карти AMD серії Radeon™ RX 5700 отримали низку новітніх функцій, які забезпечують чудові ігрові можливості: 

  • Архітектура RDNA з екстремальною продуктивністю. Створена на основі 7-нанометрового технологічного процесу, вона поєднує до 40 повністю перебудованих обчислювальних блоків, які пришвидшують IPC майже вчетверо. RDNA містить нові інструкції, які краще розкривають такі візуальні ефекти, як об'ємне освітлення, розмиття та глибина різкості, а також багаторівневу ієрархію кешу для значного зменшення затримок. Новітня архітектура дозволяє використовувати DisplayPort 1.4 з функцією стиснення потоку даних для максимальних частот оновлення та роздільної здатності на сучасних моніторах.
  • Неймовірне прискорення й точність відтворення. Графічні процесори серії Radeon RX 5700 відтворюють гру із надвисокою точністю, включно з реалістичним зображенням вибухів і різноманітними світловими ефектами. Високопродуктивна архітектура RDNA значно удосконалює такі функції, як Radeon™ Sharpening, FidelityFX, TressFX, TrueAudio Next та VR Technologies для максимального задоволення від ігрового процесу. 
  • Захоплива ігрова динаміка. Технології AMD Radeon FreeSync™ та FreeSync™ HDR2 дають змогу насолоджуватися плавністю гри, а зменшена затримка вхідних даних за рахунок технології Radeon™ Anti-Lag забезпечує надшвидкий відгук. Новітнє програмне забезпечення Radeon™ розкриває весь потенціал графічного процесору і оснащений драйверами, оптимізованими для виходу нових ігор із широким діапазоном користувацьких налаштувань.

“Наші передові графічні карти серії Radeon RX 5700 поєднують прогресивний  дизайн та  найвищу продуктивність, щоб створити ідеальні умови для гри. ПК із нашими новими процесорами Ryzen та графікою Radeon у будь-якій ціновій категорії пропонують виняткову потужність та функціональність, аж до нових рівнів візуального реалізму” – прокоментувала доктор Ліза Су, президент та генеральний директор AMD.

Для отримання детальної інформації та придбання графічних карт нової серії Radeon RX 5700 звертайтеся за e-mail адресою: amd@asbis.ua.

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Компанія AMD починаючи з 1 травня 1969 року впроваджує інновації у високопродуктивних обчислювальних, графічних та візуальних технологіях, що є основоположними для розробки ігор, імерсивних платформ та центрів обробки даних. Сотні мільйонів споживачів, провідні компанії з Fortune 500 та найсучасніші науково-дослідні установи в усьому світі щодня покладаються на технології AMD для вдосконалення життя, роботи та розваг. Співробітники AMD зосереджені на створенні якісних продуктів, які розширюють межі можливого.

Для отримання додаткової інформації щодо того, як AMD уможливлює сучасність і надихає на майбутнє, відвідайте веб-сайт AMD (NASDAQ: AMD): www.amd.com