ДНК ЕКСТРЕМАЛЬНОГО ГЕЙМПЛЕЮ

AMD RADEON™ RX 5600 XT

Відеокарта AMD Radeon™ RX 5600 XT забезпечує максимум можливостей для ігор з роздільною здатністю 1080p. Використовуй максимальні налаштування, щоб поліпшити якість графіки, і підніми продуктивність в іграх з високою частотою кадрів і миттєвою реакцією. Оціни миттєву реакцію і максимум можливостей для ігор з дозволом 1080p, скориставшись перевагами архітектури RDNA, яка відмінно зарекомендувала себе, «ядра» передового 7-нм техпроцесу, а також високошвидкісної пам'яті GDDR6 і підтримки інтерфейсу PCI® Express 4.0.

ВИСОКА РЕАЛІСТИЧНІСТЬ ІГОР
Відеокарти AMD Radeon™ RX 5600 XT забезпечують неймовірно чітке зображення в іграх (реалістичні вибухи, освітлення і фізика). Високопродуктивна архітектура RDNA значно покращує роботу таких технологій, як FidelityFX, Radeon™ Image Sharpening 13та Integer Display Scaling 6, забезпечуючи максимальну продуктивність в іграх і незабутні враження.

Radeon™ Image Sharpening
Технологія Radeon Image Sharpening поєднує корекцію чіткості з адаптивним регулюванням контрастності і масштабування з використанням графічного процесора, забезпечуючи різке і детальне зображення практично без зниження продуктивності.3 Тепер з підтримкою DirectX® 9, 11 та 12.

Integer Display Scaling 6
Грай у класичні гри і воскреси забуті відчуття, масштабуючи зображення на екрані від одного до чотирьох пікселів (і більше) для відтворення стилю «ретро». 

МИТТЄВА РЕАКЦІЯ В ІГРАХ

Radeon™ Boost 5
Radeon™ Boost підвищує продуктивність і плавність відтворення, виявляючи швидкі рухи мишею і динамічно знижуючи дозвіл на інших ділянках зображення, що дозволяє збільшити частоту кадрів без відчутного впливу на якість.

Radeon™ Anti-Lag
Завдяки технології Radeon™ Anti-Lag4 проміжок часу між натисканням клавіші або переміщенням миші і реакцією на екрані стає мінімальним. Це найважливіша функція для будь-якого геймера або учасника кіберспортивних змагань. Тепер з підтримкою DirectX® 9, 11, 12 та Vulkan®.

Коли важливий кожен кадр і кожен клік, стає очевидно, що для професійних геймерів абсолютно необхідна наявність функції захисту від затримок Radeon Anti-Lag, що дозволяє значно скоротити швидкість реакції при натисканні кнопки», ­ – Тім 'Nemesis' Ліповшек​,League of Legends.

Технологія AMD Radeon FreeSyncTM
Переходь на новий рівень.Такі функції, як AMD FreeSyncTM1, Radeon™ Anti-Lag4 та Radeon™ Boost 5, гарантують відсутність переривань і розривів зображення, забезпечуючи при цьому найвищу швидкість реакції.

ЗАРЯДИСЬ АДРЕНАЛІНОМ
Новітня версія ПЗ Radeon™ Software Adrenalin 2020 з кардинально оновленим інтерфейсом дозволяє повністю розкрити потужний потенціал графічного процесора і здійснювати гнучке налаштування ігрового процесу, а також використовувати драйвери, оптимізовані для новітніх ігор з першого дня випуску.

  1. Для роботи технології Radeon FreeSync потрібні монітор і відеокарта AMD Radeon™ з підтримкою FreeSync. Усі відомості див. на веб-сайті www.amd.com/freesync. Перед придбанням зверніться до виробника системи для отримання відомостей про підтримку. GD-127 
  2. Для роботи технології FreeSync 2 HDR не обов'язкові монітори з підтримкою HDR. Драйвер може перемикати монітор у власний режим при виявленні контенту HDR з підтримкою FreeSync 2 HDR. Для відтворення HDR-контенту, навпаки, потрібно, щоб система містила весь ланцюжок компонентів з підтримкою HDR, включаючи відеокарту, графічний драйвер і додаток. Відеоконтент необхідно перевести в HDR і переглядати за допомогою програвача з підтримкою HDR. Для відтворення контенту в віконному режимі необхідна підтримка операційної системи. GD-105
  3. Технологія Radeon™ Image Sharpening сумісна з інтерфейсами API DirectX 11, 12, Vulkan та DirectX 9 (тільки серія RX 5000), а також з Windows 10. Апаратна сумісність включає в себе графічні процесори на базі архітектури GCN і нові масові дискретні графічні процесори, процесори Ryzen 2000, а також більш сучасні гібридні процесори. Технологія mGPU не підтримує. GD-156
  4. Технологія Radeon™ Anti-Lag сумісна з інтерфейсами API DirectX 9 і DirectX 11, а також з Windows 7 і 10. Апаратна сумісність включає в себе графічні процесори на базі архітектури GCN і нові масові дискретні графічні процесори, процесори Ryzen 2000, а також сучасніші гібридні процесори. Технологія mGPU не підтримується. GD-157
  5. Технологія Radeon™ Boost сумісна з Windows 7 і 10 тільки в певних іграх. Апаратна сумісність включає в себе RX 400 і нові масові дискретні графічні процесори, процесори Ryzen 2000, а також більш сучасні гібридні процесори. Технологія mGPU не підтримується.
    Список сумісних ігор див. на веб-сторінці: https://www.amd.com/en/technologies/radeon-boost. GD-158

Функція Integer Display Scaling сумісна з Windows 10. Апаратна сумісність включає в себе графічні процесори на базі архітектури GCN і нові масові дискретні графічні процесори, процесори Ryzen 2000, а також більш сучасні гібридні процесори. GD-154

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua