Нова ігрова оперативна пам'ять DDR4 із сертифікатом RGB та підтримкою AMD RYZEN TM 3-го покоління

GEIL представила EVOX II та EVO X II ROG

Компанія GeIL, Golden Emperor International Ltd. – один із провідних світових виробників компонентів та периферійних пристроїв для персональних комп’ютерів – анонсувала нову оперативну пам’ять EVO X II та EVO X II ROG. Обидві новинки отримали сертифікат RGB і працюють на частотах від 2400 МГц до 4133 МГц. Вони успадкують можливості рішень попереднього покоління, а крім того запропонують цікавий дизайн із бездротовим RGB-підсвічуванням.

  • Пам’ять EVO X II виготовлена з передових компонентів, має приховані можливості розгону, є повністю сумісною з сучасними платформами AMD та Intel. Для AMD RyzenTM 3-го покоління GeIL пропонує також оптимізовану версію EVO X II AMD.
  • GeIL EVO X II ROG сертифікована Republic of Gamers (ROG). Ця новинка підтримує застосунок керування освітленням ASUS Aura та призначена для роботи з більшістю материнських плат ASUS.

Серія EVO X DDR4 отримала величезну кількість схвальних відгуків від геймерів та ентузіастів зі всього світу. Нові сертифіковані EVO X II та EOG X II ROG мають бездротовий RGB-дизайн, що пропонують RGB-підсвічування без жодних кабелів живлення. Ця DRAM доступна в новому сталево-чорному та морозно-білому кольорі. Крім того, вона вирізняється високоякісним алюмінієвим радіатором для ще кращого відводу тепла.

На EVOX II та EVO X II ROG виробник надає обмежену довічну гарантію.

Материнські плати X570 AM4, процесори 3-го покоління AMD RyzenTM та новинки від GeIL – найкращий ігровий досвід для всіх розробників AMD.

Порівняння характеристик:

  EVO X II EVO X II AMD Edition EVO X II ROG-certified
Покоління DDR DDR4
Частота 2400/2666/3000/ 3200/3600/4000/4133 МГЦ 400/2666/3000/ 3200/3600/4000МГц 3000/3200/3600МГц
Об’єм комплекту 4ГБ/8ГБ/16ГБ/32ГБ 16ГБ/32ГБ
Об’єм модуля 4ГБ/8ГБ/16ГБ 8ГБ
Канальність Single/Dual Single/Dual
Затримки CL16~22 CL15~18
Сумісність Gigabyte/MSI/ASRock RGB UI

Підтримка окремими материнськими платами

Підтримка ASUS Aura
Додаткові технології Intel XMP 2.0
Гарантія Обмежена довічна гарантія GeIL
Країна-виробник Розроблено та виготовлено на Тайвані

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія AMD починаючи з 1 травня 1969 року впроваджує інновації у високопродуктивних обчислювальних, графічних та візуальних технологіях, що є основоположними для розробки ігор, імерсивних платформ та центрів обробки даних. Сотні мільйонів споживачів, провідні компанії з Fortune 500 та найсучасніші науково-дослідні установи в усьому світі щодня покладаються на технології AMD для вдосконалення життя, роботи та розваг. Співробітники AMD зосереджені на створенні якісних продуктів, які розширюють межі можливого.

Для отримання додаткової інформації щодо того, як AMD уможливлює сучасність і надихає на майбутнє, відвідайте сайт AMD: www.amd.com

GeIL – Golden Emperor International Ltd. – провідний світовий виробник компонентів для ПК та периферійних пристроїв. Компанія спеціалізується на виготовленні найбільш інноваційної продукції, від модулів пам'яті до ігрової периферії. Створена 1993 року, GeIL незабаром стала одним із найбільш надійних партнерів для професіоналів галузі в усьому світі. Анонс першого в світі запам'ятовувального пристрою для перерозподілення тепла, двоканальний комплект пам’яті та довічна гарантія – це все інноваційні рішення від GeIL.

Докладніше: www.geil.com.tw