Компанія AMD – провідний світовий виробник інтегральної мікросхемної електроніки – представляє новий навчальний проект AMD Arena.

НАВЧАЙТЕСЯ, ЗАРОБЛЯЙТЕ, ВИГРАВАЙТЕ РАЗОМ З AMD ARENA!

Здобувати знання ще ніколи не було так вигідно: за проходження навчальних курсів та виконання завдань користувачі отримують бали, які можна обміняти на товари або квитки на події від AMD.

Відтепер не доведеться витрачати багато часу для пошуку матеріалів, – всі вони містяться на одному сайті: https://arena.amd.com/. Завдяки підтримці практично всіх продуктів у всіх сегментах бізнесу нова програма AMD Arena допоможе вашій команді з продажу (особливо RSA/Retail Assistancents) не лише отримати вичерпні знання про техніку AMD та досягти поставлених цілей продажів, а й отримати винагороду.

НАВЧАЙТЕСЯ

Дізнавайтеся про продукцію AMD за допомогою навчальних курсів, інструментів із продажу, вебінарів і вікторин

ЗАРОБЛЯЙТЕ

Виконуйте захопливі завдання, відкривайте нові рівні, заробляйте відзнаки й отримуйте цінні винагороди

ВИГРАВАЙТЕ

 

Отримуйте досвід, відзнаки та товари AMD в магазині AMD Arena Rewards

Як взяти участь:

  1. Переходьте на сайт https://arena.amd.com/
  2. Реєструйте свій обліковий запис
  3. Проходьте навчання, отримуйте бали та обмінюйте їх на винагороду

Офіційним представником AMD в Україні є компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Компанія AMD починаючи з 1 травня 1969 року впроваджує інновації у високопродуктивних обчислювальних, графічних та візуальних технологіях, що є основоположними для розробки ігор, імерсивних платформ та центрів обробки даних. Сотні мільйонів споживачів, провідні компанії з Fortune 500 та найсучасніші науково-дослідні установи в усьому світі щодня покладаються на технології AMD для вдосконалення життя, роботи та розваг. Співробітники AMD зосереджені на створенні якісних продуктів, які розширюють межі можливого.

Для отримання додаткової інформації щодо того, як AMD уможливлює сучасність і надихає на майбутнє, відвідайте веб-сайт AMD (NASDAQ: AMD): www.amd.com