Розміщуйте обігрівач перед собою, а не за меблями: як правильно встановити інфрачервоний обігрівач?

Традиційні обігрівачі, як правило, нагрівають повітря, що часто призводить до надмірної сухості у приміщенні, зменшення кількості кисню, дискомфорту та низькоефективного використання електроенергії.

Крім того, такий підхід веде до втрат тепла через постійну необхідність провітрювання приміщення. Інфрачервоні обігрівачі AENO Premium Eco Smart Heater та AENO Premium Eco Smart LED Heater влаштовані інакше та вирішують ці проблеми.

Обігрівачі AENO виділяють тепло без руху повітря та його прямого нагрівання, тому не відбувається підйому пилу, а тепло передається безпосередньо предметам і тілу людини без витрат енергії на нагрівання повітря. На відміну від традиційних обігрівачів, прилади AENO не сушать повітря, працюють безшумно, не виділяють неприємних запахів, зберігають природний рівень кисню в приміщенні, підтримуючи здоровий мікроклімат в приміщенні.

Як правильно встановити інфрачервоний обігрівач

AENO – розумний інфрачервоний обігрівач, який, подібно до сонця, спрямовано нагріває об’єкти та людей у приміщенні, що особливо важливо для людей з алергією та респіраторними проблемами, оскільки не викликає циркуляції пилу. Обігрівач можна встановити на стіну вертикально чи горизонтально за допомогою спеціальних кронштейнів або розмістити на підлозі за допомогою ніжок. Ніжки та настінні кронштейни легко прикручуються без додаткових інструментів, що спрощує складання. Важливо знати де краще ставити обігрівач, щоб максимізувати його ефективність. Рекомендується розміщувати обігрівач таким чином, щоб він випромінював тепло прямо на вас, наприклад, перед вашим кріслом, а не за меблями. У разі неправильної установки інфрачервоного обігрівача тепло поглинатиметься предметами інтер’єру, не досягаючи людини.

Як регулювати потужність і температуру

В обігрівачах AENO потужність нагріву налаштовується тоді, коли вам це необхідно: температура панелі від 60 до 120 °C, яка змінює потужність від 160 Вт до 700+ Вт. Це дозволяє користувачам налаштовувати Обігрівачі AENO відповідно до особистих уподобань та умов використання. 

Естетичний та мінімалістичний дизайн 

Тонкий профіль 11 мм органічно вписується в домашню та офісну атмосферу. Обігрівачі доступні у трьох кольорах: Pearl Black, Glossy White, Noble Gray та виготовлені з преміальних матеріалів. За свій дизайн та інноваційні технології продукція AENO була удостоєна двох премій Red Dot – «Технології опалення та кондиціювання повітря» та «Інтелектуальні продукти» (Heating and Air Conditioning Technology and Smart Product).

Зручність використання

В обігрівачах AENO передбачено керування через панель (модель Premium Eco Smart 1 та 2 – з однією кнопкою вкл/викл, а моделі Premium Eco Smart LED 3, 4, 5 – з 4-ма кнопками: для включення режиму SMART, для вибору бажаної температури нагрівання кімнати та кнопки +/−). Також є можливість керування через мобільний додаток AENO, що дозволяє користувачеві регулювати температуру та налаштовувати сценарії використання. Підтримка голосових команд через Google Assistant та Amazon Alexa дозволяє користувачам керувати обігрівачем голосом, що робить його використання ще більш зручним та інтуїтивно зрозумілим.

Висновок

Використання інфрачервоних обігрівачів допомагає покращити розподіл тепла у приміщенні та підтримувати здоровий мікроклімат. Обігрівачі AENO випромінюють тепло без обдування, не сушать повітря, не мають запаху та не спалюють кисень. Це робить повітря чистим та здоровим, що особливо важливо. Інфрачервоні обігрівачі AENO слід розташовувати перед собою для досягнення потрібного рівня тепла за максимально короткий проміжок часу. Враховуючи премії за дизайн та інновації, AENO є не просто обігрівачем, а й стильною окрасою вашого інтер’єру.

Знайдіть найближчий магазин за посиланням https://seasonal.aeno.com/where-to-buy

AENO – молодий бренд розумної побутової техніки, що динамічно розвивається, створений міжнародною командою висококваліфікованих інженерів. AENO піклується про клієнтів та прагне постійно покращувати функціональність продуктів та розширювати їх можливості. Щоб підвищити цінність та якість, оптимізувати логістичні маршрути доставки для торгових мереж та кінцевих споживачів, виробнича лінія з випуску преміального еко-смарт-обігрівача працює в Європі, Польщі. AENO входить до портфелю брендів ASBISC Enterprises PLC, провідного дистриб’ютора IT-продуктів у регіоні EMEA, для дистрибуції.

Про компанію ASBISC Enterprises: 

ASBIS Group є провідним дистриб’ютором, розробником та постачальником продуктів, рішень та послуг у галузі ІТ, Інтернету речей (IoT) та робототехніки на ринках Європи, Близького Сходу та Африки (EMEA). Штаб-квартира групи знаходиться на Кіпрі, офіси розташовані у 45 країнах, у них працюють більше 2 500+ спеціалістів, а 24 000 B2B клієнтів обслуговуються у 65 країнах світу. Продукція, що входить до портфелю бренду ASBIS, була удостоєна престижних нагород Red Dot: Product Design.