Шукаєте чим замінити Adobe Acrobat?

FineReader PDF – це очевидний вибір, якщо ви шукаєте доступний PDF інструмент з найбільш часто використовуваними можливостями, як у Adobe® Acrobat®, для розширення можливостей повсякденної роботи з документами на вашому робочому місці та вашої організації в цілому.

Декілька причин чому вам варто перейти на FineReader PDF: 

  • Безстрокові ліцензії – підписка не потрібна 
  • Локальна інсталяція – навіть для віддаленого офлайн використання 
  • Конкурентні (з можливістю спільного використання) ліцензії – доступні
  • Простий у використанні інтерфейс 
  • Інтегрований OCR від ABBYY – для ефективного робочого процесу з використанням будь-якого типу PDF та високоякісного перетворення документів

    Дізнайтесь більше про переваги переходу на FineReader PDF 

Корпоративна знижка 

Шукаєте економічно вигідне рішення для всієї організації з поступовими знижками за кількість ліцензій?

 

Завітайте до нашого блогу 
Навчальні посібники (туторіали), розповіді експертів та десятки інших корисних статей про FineReader PDF 15
ПОЧАТИ ЧИТАТИ (АНГЛІЙСЬКОЮ)  

 

Довідка  
Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua  

ABBYY – міжнародна ІТ компанія, один з провідних світових розробників технологій оптичного розпізнавання документів та лінгвістичного програмного забезпечення. Компанія присутня по всьому світу, глобальні офіси знаходяться в Європі (Мюнхен, Німеччина), Росії (Москва) та Північній Америці (Мілпітас, Каліфорнія). ABBYY також має регіональні представництва в Австралії, Великій Британії, Франції, Іспанії, Україні, Японії, Тайвані та на Кіпрі. Завдяки обширній мережі партнерів рішення, продукти та технології ABBYY доступні у більш ніж 200 країнах та регіонах.

https://www.abbyy.com/uk-ua/