Компанія Logitech створила бездротову клавіатуру MX Keys Mini

Мінімалістична клавіатура MX Keys Mini з інтелектуальним підсвічуванням для творчих особистостей

Друкувати на клавіатурі MX Keys Mini зручно та приємно, вона надійна та стабільна у роботі. Зменшений форм-фактор та чудова ергономіка клавіатури дозволяє ближче розташувати мишу, а отже вирівняти плечі та поліпшити поставу під час роботи за комп’ютером. Зручне введення тексту, комфортне натискання, плавний рух і практично безшумне спрацьовування клавіш забезпечені завдяки технології Perfect Stroke.

Матеріал клавіш приємний на дотик. Для зручності натискання клавіші мають сферичні заглиблення. Правильно розташовувати руки під час друкування сліпим методом допоможуть тактильні орієнтири. Окремо виділяються клавіши диктування, вмикання та вимикання мікрофона, а також клавіша emoji. Передбачене інтелектуальне підсвічування клавіш, воно реагує на рівень освітлення в кімнаті та спрацьовує, якщо до клавіатури наблизити руки.

Клавіатура MX Keys Mini сумісна з операційними системами Windows, Chrome OS, Linux та Android, а клавіатура MX Keys Mini for Mac – з macOS, iOS та iPadOS. Сполучення з комп’ютером можливе за покращеною технологією бездротового зв’язку Bluetooth Low Energy або через безпечний та швидкісний USB-приймач Logi Bolt. Це сучасний протокол бездротового зв’язку, який також розробила компанія Logitech.

Компактний дизайн MX Keys Mini допомагає краще організувати робоче місце та оптимізувати процес творчої роботи. Пристрої виготовляють у рожевому, світло-сірому та графітовому кольорах. Їх зовнішній вигляд добре поєднується з дизайном комп’ютерних мишей серії MX Master. Розміщені на столі перед комп’ютерним монітором, разом вони надають робочому місцю творчого працівника особливого вишуканого стилю.

Компанія Logitech продовжує здійснювати екологічні ініціативи та зазначає, що частина деталей у MX Keys Mini виготовлена з переробленого пластику, а паперова упаковка – із сировини, яку виробляють сертифіковані лісозаготівельні підприємства. Така сертифікація  здійснюється визнаними у світі організаціями із захисту лісів, зокрема, Forest Stewardship Council (FSC).

Слідування екологічним принципам ілюструє прагнення Logitech до сталого розвитку та демонструє здатність компанії до інновацій, які допомагають знизити забруднення навколишнього середовища та сприяють раціональному природокористуванню.

Про компанію Logitech

Швейцарська відкрита акціонерна компанія Logitech International заснована у 1981 році. Понад 30 років Logitech розробляє продукти, які об’єднують людей та надають можливість легко і просто поринути у світ цифрових розваг. Сьогодні компанія створює продукти, які дозволяють користувачам насолоджуватися цифровим контентом, іграми та спілкуванням у соціальних мережах.
Акції компанії Logitech котуються на фондових біржах Swiss Exchange та Nasdaq.
Дізнавайтеся більше на сайті Logitech за посиланням logitech.com, слідкуйте за новинами на twitter-каналі @Logitech та читайте блог компанії.