BANG & OLUFSEN ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВИЙ ФЛАГМАН У СВІТІ НАВУШНИКІВ – BEOPLAY H100  

Bang & Olufsen сьогодні анонсувала свої нові флагманські навушники Beoplay H100, які стали результатом майже ста років технологічних розробок компанії, та призначені переосмислити майбутнє аудіо технологій. Побудовані на успіху Beoplay H95, найуспішніших навушників Bang & Olufsen на сьогоднішній день, Beoplay H100 покращили свої властивості майже в кожному елементі: неперевершена якість звуку, виняткове цифрове шумозаглушення, нова модульна конструкція та чудовий дизайн, що базується на іконах дизайну Bang & Olufsen.

“Beoplay H100 підкреслює те, чого ми досягли за останні десять десятиліття, і визначає наше майбутнє: еру, де преміальний звук створений для тривалого користування. Це справжній потенціал того, чим може бути аудіо пристрій від Bang & Olufsen, і ми з нетерпінням чекаємо, щоб представити ці навушники нашим клієнтам”, — зазначив генеральний директор Bang & Olufsen Крістіан Теар і продовжив: “Надихаючись неперевершеною продуктивністю наших колонок Beolab, нашими іконічними дизайнами і модульною конструкцією, яка втілює матеріальну досконалість і циркулярність, Beoplay H100 по-справжньому втілює наші можливості в дизайні та інноваціях.”

Дизайн, що розширює межі комфорту

Beoplay H100 виготовлений з матеріалів найвищої якості, щоб забезпечити більш повний, вишуканий звук, де б він не знадобився.

Beoplay H100 має шовковисто-гладкий, стійкий до подряпин і загартований скляний сенсорний інтерфейс на боковій частині навушників. Разом із точними тактильними регуляторами і кнопками, усі основні елементи управління легко доступні. Новий знімний внутрішній оголовок, обгорнутий у текстильний трикотаж, ергономічно розроблений для забезпечення цілоденної дихаючості та комфорту. Навіть подушки для вух, покриті м’якою шкірою ягняти, були адаптовані для забезпечення досвіду, що звучить так само добре, як і відчувається.

Beoplay H100 доступний у трьох вічних кольорах: Глибокий Чорний

(Infinite Black), Пісочний Годинник (Hourglass Sand) та Sunset Apricot (Абрикосовий Захід Сонця). Відтінок Infinite Black посилається на класичну естетику дизайну Bang & Olufsen, де глибока чорна шкіра контрастує з алюмінієм природного тону. Колір Hourglass Sand має скандинавський тональний підхід, тоді як Sunset Apricot включає світло-мідний алюміній, який підкреслює теплі персикові тони шкіри.

“Розробка звукового досвіду, що переносить вас на виступ улюбленого виконавця, була ключовою під час створення Beoplay H100,” — каже керівник відділу дизайну Bang & Olufsen Тіна Кієріш. “Ми хотіли використовувати високоякісні матеріали та природні кольори, натхнені вишуканими ювелірними виробами, щоб створити вічний і преміальний дизайн. З блиском алюмінію, м’якістю шкіри і прохолодним на дотик склом, Beoplay H100 не лише символізує звукову досконалість, але й відчувається як шедевр дизайну,” — продовжує вона.

Легкий і розкішний шкіряний чохол забезпечує легку та стильну портативність під час подорожей. Коли Beoplay H100 не використовується, він переходить у режим низького енергоспоживання, збільшуючи час використання до 90 днів, залишаючись готовим до використання. Якщо зберігати навушники у сумці, вони повністю вимикаються, забезпечуючи більше року в режимі очікування.

Щоб оцінити чудовий звук, вам потрібна тиша

З 40 мм титановими драйверами, розташованими за елегантними алюмінієвими ґратками, Beoplay H100 забезпечує Hi-Res звук, налаштований відомими тонмейстерами Bang & Olufsen. Щоб підняти звуковий досвід на новий рівень, команда скористалася своїми принципами і створила навушники, натхнені Beolab 90.

“Beoplay H100 — це найкращі навушники, які ми коли-небудь створювали. Щоб ви не робили: чи ви слухаєте улюблену музику, чи розмовляєте по телефону у шумному середовищі, чи контролюєте вплив оточуючого середовища за допомогою активного шумозаглушення або аудіо прозорості, H100 завжди забезпечує виняткову аудіо продуктивність,” — каже директор з технологій Bang & Olufsen Нео Капланіс і пояснює:

“Щоб оцінити чудовий звук, вам потрібна тиша. У спокійному середовищі ви відчуєте, як легко Beoplay H100 дарує вам ясність звуку і динамічну продуктивність, яку ви можете почути лише на високоякісних гучномовцях. Під час поїздок або подорожей ви хочете мати можливість контролювати вплив шуму на ваш досвід. Щоб досягти цього, ми розробили передову мікрофонну систему, яка забезпечує кришталево чистий голос навіть у дуже вимогливих ситуаціях, подвоїли продуктивність нашого активного шумозаглушення (ANC) від Beoplay H95 і розробили технологію EarSense™, яка в реальному часі підлаштовує звук під унікальну посадку користувача, коли ви слухаєте музику на ходу.”

Технології, зроблені простими

Beoplay H100 має ряд нових інновацій та функцій, які встановлюють нові стандарти у світі аудіо пристроїв:

  • Неймовірний звук: Beoplay H100 забезпечує Hi-Res звук до 96 кГц / 24 біт. Впровадження нової адаптивної аудіо обробки EarSense™ від Bang & Olufsen забезпечує особистий і неперевершений слуховий досвід, підлаштовуючи звук під унікальну посадку користувача в реальному часі.
  • Природність із просторовим аудіо: Оптимізований для Dolby Atmos, передова обробка просторового звуку і відстеження рухів голови, Beoplay H100 забезпечує більш природний слуховий досвід.
  • Вимкніть хаос, увімкніть момент: Beoplay H100 має 10 ретельно налаштованих студійних мікрофонів, що забезпечують найбільш просунутий шумозаглушення та режим прозорості від Bang & Olufsen.
  • Автоматичне увімкнення і вимкнення: Beoplay H100 автоматично визначає, коли вони носяться. Одягніть їх, і ви готові до прослуховування. Не потрібно шукати кнопку живлення.
  • Легке перемикання: Перейдіть від музики до зовнішнього світу одним поворотом, використовуючи ретельно розроблений тактильний диск для увімкнення TrueTransparency™, ніби ви взагалі не носите навушники.
  • Швидке прослуховування: Підніміть амбушуру або прикрийте її долонею, щоб перейти з повністю закритого режиму на відкритий, дозволяючи вам чути своє оточення так чітко, ніби ви не носите навушники.
  • Налаштування керування: налаштуйте інтерфейс користувача за своїм смаком, використовуючи додаток Bang & Olufsen.
  • Швидка зарядка: отримайте до 5 годин відтворення після 5 хвилин зарядки. При повному заряді Beoplay H100 забезпечують до 34 годин відтворення.

Дизайн, заснований на принципах cradletocradle
Прихильність Bang & Olufsen до циркулярності продуктів, ремонту та довговічності відображена в Beoplay H100. Нові навушники розроблені на основі принципів cradle-to-cradle, і компанія очікує, що Beoplay H100 буде офіційно сертифіковано у 2025 році.

“Ми раді вперше привнести наше мислення про модульний дизайн у категорію носимих пристроїв Bang & Olufsen, і це правильний крок на шляху до покращення циркулярності продуктів у всьому нашому портфелі. Для Beoplay H100 ми пріоритетно обрали довговічність, обслуговування та ремонтопридатність через модульний дизайн. Ми також розробили наше програмне забезпечення з урахуванням майбутнього, щоб навушники могли адаптуватися та еволюціонувати з новими технологіями для справді вічного дизайну”, — зазначає директор з циркулярності продуктів і планування портфеля Bang & Olufsen Мадс Когсгаард Хансен.

Фактори довговічності, що були інтегровані у Beoplay H100 для встановлення нового стандарту у носимих пристроях, включають:

  • Змінні частини користувачем: найбільш схильні до зношування частини, такі як внутрішній оголовок і подушки для вух, легко знімаються, щоб користувачі могли самостійно замінювати ці деталі.
  • Обслуговувані компоненти: значно оновлений дизайн навушників дозволяє команді обслуговування Bang & Olufsen швидко отримати доступ до ключових компонентів, таких як батареї, скляні поверхні, драйвери та друковані плати для легкого ремонту та продовження терміну служби.
  • Еволюційна програмна платформа: Beoplay H100 знаменує початок нової програмної платформи Bang & Olufsen для носимих пристроїв. Натхненна платформою Mozart компанії, програмне забезпечення Beoplay H100 можна оновлювати, тому навушники не будуть перевершені новими технологіями. Bang & Olufsen планує додати нові можливості до Beoplay H100, зокрема бездротовий Hi-Res аудіо та мультипідключення на 3 пристрої.
  • Гарантія до п’яти років: Bang & Olufsen впевнена в якості та турботі про свої продукти, тому Beoplay H100 постачається з розширеною п’ятирічною гарантією при приєднанні до програми розширеної гарантії Beocare від Bang & Olufsen.

Про Bang & Olufsen

Bang & Olufsen — це преміальнй аудіобренд, заснований у 1925 році в місті Струер, Данія, Пітером Бангом і Свендом Олуфсеном, чиє віддане бачення досі залишається основою компанії. Протягом майже століття Bang & Olufsen встановлює нові стандарти в аудіотехнологіях і продовжує залишатися на передовій акустичних інновацій.

Сьогодні кожен продукт Bang & Olufsen відрізняється унікальним поєднанням прекрасного звуку, вічного дизайну та неперевершеної майстерності. Інноваційні та прогресивні продукти компанії продаються по всьому світу в магазинах Bang & Olufsen, на сайті bang-olufsen.com та у вибраних роздрібних торговців. Компанія налічує близько 1000 співробітників і працює більш ніж у 70 країнах світу. Акції Bang & Olufsen котируються на біржі NASDAQ Copenhagen A/S.