Компанія АСБІС-Україна – авторизований дистриб’ютор техніки Apple – оголошує про вихід на український ринок нового флагманського продукту від знаного світового виробника. Професійна робоча станція нового покоління Mac Pro створена спеціально для фахівців

Вражаюча новинка для профі від APPLE: офіційних старт продажів MAC PRO в Україні

Mac Pro знаменує собою феноменальну продуктивність, маючи в основі неймовірний процесор Intel Xeon із підтримкою до 28 ядер. Значний обсяг кеш-пам’яті та 64 доріжки PCI Express гарантують безпрецедентну пропускну спроможність. Робоча станція дає доступ до величезного ресурсу пам'яті, підтримуючи до 1,5 ТБ. Еволюцію графічних можливостей забезпечує опція встановлення двох модулів MPX із Radeon Pro Vega II Duo, а апаратний графічний прискорювач Apple Afterburner дозволяє працювати з відео навіть якості 8K. Конфігурувати робочу станцію для свого індивідуального рівня навантажень дають змогу вісім плат розширення PCI Express.

«Apple розробив потужний робочий інструмент для спеціалістів, які щодня мають справу з обробкою громіздких масивів даних та висувають найвищі вимоги до якості застосовуваних технічних засобів, – прокоментував Сергій Лівінський, керівник департаменту реалізації продукції Apple компанії АСБІС-Україна. – Придбання таких передових та коштовних продуктів потребує виключних гарантій якості, які може надати лише офіційний дистриб’ютор, безпосередньо уповноважений виробником на репрезентацію його виробу. Тож ми зі свого боку відповідально запевняємо, що надійно забезпечимо бездоганну сервісну продажну та післяпродажну підтримку вашому новенькому Mac Pro», – зауважив експерт.

Надходження новинки Apple очікується вже 17 січня. Ціна на Mac Pro стартуватиме від 170 199 ₴.

Продукт буде доступний в Україні в обмеженій кількості і лише на персональне замовлення зі складу. Для отримання фахової консультації звертайтеся, будь ласка, до представників компанії АСБІС-Україна: apple@asbis.ua

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія Apple створила революцію в світі персональних пристроїв, представивши 1984 року Macintosh. Сьогодні Apple є світовим лідером у галузі інновацій, випускаючи iPhone, iPad, Mac, Apple Watch та Apple TV. Чотири програмні платформи Apple – iOS, OS X, watchOS та tvOS – забезпечують ідеально злагоджену роботу всіх пристроїв Apple і надають користувачам унікальні сервіси, зокрема App Store, Apple Music, Apple Pay та iCloud. 100 000 співробітників Apple повністю присвячують себе створенню найкращих продуктів на Землі і допомагають зробити світ краще, ніж він був до нас.

Дізнавайтеся більше на www.apple.com