Виходьте за рамки звичайного, грайте надзвичайно

Процесори AMD Ryzen™ 9000 серії

Оновлена сила, оновлена гра

Долайте  будь-які перешкоди на шляху до перемоги завдяки потужності та продуктивності процесорів AMD Ryzen™ 9000 серії. Ключова технологія “Zen 5” розвивається разом з вашими потребами, тому ви можете досягати нових висот сьогодні, завтра, щодня. До 16 ядер та 32 потоків – завдяки їм наша перевірена платформа робить можливості для високопродуктивних ігор безмежними.

Початок повстання

Бунтуйте проти низької продуктивності. Процесори AMD Ryzen™ 9000 серії дають вам сили для переходу на новий рівень і забезпечують шалений досвід в іграх, стрімінгу, створенні контенту та охопленню всіх світів, які ви хочете пізнати. Завдяки таким функціям, як технологія AMD EXPO™1 для розгону пам’яті одним дотиком, ви зможете насолоджуватися ультра-високою продуктивністю, доступною на ПК та завойовувати нові вершини.

Готовий до AI, налаштований на тріумф

Розкрийте весь потенціал свого ПК з процесорами AMD Ryzen™, з підтримкою штучного інтелекту (AI). Виведіть швидкість ігор на новий рівень завдяки вбудованому прискоренню AI та розширеним можливостям AI для підвищення продуктивності та створення контенту. Хочете підвищити ефективність AI? Поєднайте процесори AMD Ryzen™ 9000 серії з графічними картами Radeon™ RX 7000 серії, щоб відчути максимальну продуктивність.

Надійна витривалість для вашої наступної місії

Майбутнє ігор – у ваших руках, з передовим ПК, що може покращуватися разом з вами. Процесори AMD Ryzen™ 9000 серії готовий до майбутнього з ультра-швидкою пам’яттю DDR5 та надзвичайною пропускною здатністю з PCIe® 5.0. Крім того, тільки AMD обіцяє довготривалі можливостей для оновлення, щоб ви могли максимально використати свою платформу AM5. Приготуйтеся, адже з процесорами AMD Ryzen™ ви будете насолоджуватися перемогами без меж.

Розгін та/або зниження напруги процесорів і пам’яті AMD, включаючи, без обмежень, зміну частот тактів/множників або часу/напруги пам’яті, щоб працювати за межами опублікованих специфікацій AMD, анулює будь-яку дійсну гарантію на продукцію AMD, навіть якщо це зроблено за допомогою апаратного та/або програмного забезпечення AMD. Це також може анулювати гарантії, надані виробником системи або рітейлером. Користувачі несуть усі ризики та відповідальність, які можуть виникнути в результаті розгону/зниження напруги процесорів AMD, включаючи, без обмежень, збій або пошкодження апаратного забезпечення, знижену продуктивність системи та/або втрату даних, пошкодження або уразливість. GD-106.

© 2024 Advanced Micro Devices, Inc. Усі права захищено. AMD, логотип стріли AMD, Radeon, Ryzen та комбінації цих знаків є товарними знаками Advanced Micro Devices, Inc. Інші назви продуктів, що використовуються в цій публікації, є лише для ідентифікації і можуть бути товарними знаками відповідних власників.