All-Flash Array для сучасних центрів обробки даних від Infortrend

Infortrend EonStor GSa – уніфіковані all flash-сховища призначені для забезпечення оптимальної продуктивності SSD з низькою затримкою, подовженим терміном служби SSD та забезпечення більш широкого вибору моделей з точки зору продуктивності, з'єднання та вибору форм-факторів, що відповідають вимогам сучасного центру обробки даних. GSa може працювати з великими обсягами I/O операцій, великою кількістю копіюємих файлів з високими робочими навантаженнями і може досягти більш ніж 700K IOPS у режимі випадкового зчитування з часом відповіді менш ніж 0.5 мілісекунди.

GSa 3000, GSa 2000 – Enterprise All Flash Array Storages, ці серії являють собою рішення, орієнтовані на оптимізацію співвідношення вартості користування до продуктивності системи, забезпечують високе прискорення роботи корпоративних програм, таких як бази даних, віртуалізація, VDI, Microsoft Exchange таінших програм, пов'язаних з медіа та розвагами.

GSa 5000 – Високопродуктивна AFA для навантажень з надвисоким I/O, забезпечує високопродуктивну технологію all-flash, призначену для екстремальних навантажень по операціям вводу-виводу.

За додатковою інформацією зверніться за посиланням https://www.infortrend.com/global/products/GSa

Замовлення на обладнання Infortrend ви можете надсилати на адресу: infortrend@asbis.ua