Як відомо

Supermicro запускає оптимізовану робочу станцію та системи IoT для Intel Xeon E-21

Як відомо, 12 липня, Intel оголосив про свій новий 6-ядерний процесор Xeon E-2100. Supermicro запустив свій продуктовий ряд, оптимізований для цього процессору. На додаток до новітньої 1U IoT системи та робочої станції, Supermicro також пропонує 4 нові материнські плати. З цими продуктами компанія показує, що вона відповідає зростаючим потребам клієнтів IoT систем.

 

Новітня система Supermicro IoT – це 1019C-HTN2; добре продумана пропозиція, яка підтримує до трьох незалежних дисплеїв і добре підходить для цифрових вивісок, відеореєстраторів / NVR, POS, офісних серверів та програм мережної безпеки. Ця 1U  система  працює на базі Micro-ATX плати від компанії Supermicro X11SCZ-F і підтримує два хот-своп та два внутрішні 2,5-дюймові відсіки для жорсткого диска, до 64 Гб пам'яті DDR4 2666 МГц, два порти мережі GbE , чотири пристрої USB 3.1, слот PCI-E 3.0 x16, слот M.2 та спеціальний порт для віддаленого керування IPMI 2.0. Підтримка процесорів на базі сокетів, таких як Intel Xeon E-2100, дозволяє клієнтам легко вибирати процесор на основі їхніх специфічних вимог, тоді як єдиний слот PCI-E x16 дає змогу споживачам ще більше розширити набір функцій.

Нова нова робоча станція Supermicro – це початкова пропозиція, перш за все орієнтована на САПР, цифрову візуалізацію та роботу з 3D-моделювання у парі з NVIDIA Quadro Professional GPU. Оптимізована для останніх процесорів Xeon E, робоча станція 5039C-T підтримує до 64 Гб пам'яті DDR4-2666, швидкий об'єм пам'яті M.2, U.2 SSD, порти з двома портами GbE LAN та USB 3.1 Gen 2. І GPU, і процесор повинні можна придбати окремо, зробивши це менш рішенням "під ключ", але дозволяючи клієнтам пристосовувати свої покупки, щоб вони максимально відповідали їхнім бізнес-потребам. Супермікро Нова станція 5039C-T базується на їхній новій материнській платі X11SCA.

Нова материнська плата для робочїх станцій X11SCA поставляється в стандартному форм-факторі ATX, оснащеному функціями та можливостями розширення, включаючи підтримку 4k відео. Оптимізовано для найновіших процесорів Xeon E, ця платформа підтримує до 64 ГБ пам'яті ECC або не ECC DDR4-2666, потрійні дисплеї з DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, DVI-D; подвійні M.2, U.2, подвійні LAN порты GbE і USB 3.1 Gen 2. Крім того, на материнській платі X11SCA є передня панель USB-C заголовка з різними версіями для додавання або Gigabit Wireless 802.11ac з Bluetooth 5.0 ( X11SCA-W) або Supermicro IPMI 2.0 з додатковим VGA-портом (X11SCA-F). Supermicro також пропонує три інші варіанти на цій платі, включаючи форм-фактор мікро ATX в X11SCZ-F. Повні технічні характеристики для всіх доступні через посилання в нижній частині статті.

Для отримання докладної інформації щодо рішень лінійки Supermicro on Intel® Xeon®-E processor відвідайте веб-сайт : https://www.supermicro.nl/products/nfo/Xeon-E.cfm  

 

Ваши запити на обладнання Supermicro надсилайте на адресу: supermicro@asbis.ua