Компанія АСБІС-Україна презентує можливості нового процесора серії AMD EPYC™ 7002

ПРОЦЕСОРИ AMD EPYC™ ПОКОЛІННЯ 7002 – ВЖЕ В ПРОДАЖУ!

BUY ONLINE

AMD EPYC

 

  1. Процесори AMD EPYC™ серії 7002 здатні впоратися з найскладнішими робочими навантаженнями завдяки інноваційному рівню потужності центрального процесора. Очікується, що новинка матиме майже вдвічі більшу продуктивність та вчетверо більше пікових FLOPS на точку підключення порівняно з процесорами AMD EPYC™ серії 7001. 
     
  2. З новими процесорами AMD користувачі отримують доступ до нового рівня інтеграції та продуктивності сучасних дата-центрів, що допоможе швидко адаптуватися до зростання технологічних потреб. Центри обробки інформації стануть більш відповідним нинішнім та майбутнім вимогам до робочих навантажень.
     
  3. Нові процесори AMD використовують вбудований захист та мають функцію наскрізного шифрування, що дозволяє вберегти процесор, програми та користувацькі дані.
    Найважливіші активи будуть у безпеці завдяки захисту нового покоління для віртуалізованих середовищ.

Поєднання всіх переваг процесорів AMD EPYC™ дозволяє користувачам трансформувати їхню інфраструктуру з потрібними ресурсами для підвищення продуктивності та зменшення кількості «вузьких місць».

«Процесори AMD EPYC серії 7002 встановили новий стандарт сучасного дата-центру завдяки інноваційним характеристикам, розширеним функціям та вбудованому модулю захисту. Завдяки вдвічі більшій продуктивності порівняно з процесорами EPYC першого покоління користувачі тепер мають можливість підлаштовувати операції з дата-центром до зростання їхніх робочих навантажень»,прокоментував Скотт Ейлор, віце-президент корпорації та генеральний менеджер Datacenter Solutions Group, AMD.

Якщо у Вас виникли запитання, звертайтеся за електронною адресою: amd@asbis.ua

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія AMD починаючи з 1 травня 1969 року впроваджує інновації у високопродуктивних обчислювальних, графічних та візуальних технологіях, що є основоположними для розробки ігор, імерсивних платформ та центрів обробки даних. Сотні мільйонів споживачів, провідні компанії з Fortune 500 та найсучасніші науково-дослідні установи в усьому світі щодня покладаються на технології AMD для вдосконалення життя, роботи та розваг. Співробітники AMD зосереджені на створенні якісних продуктів, які розширюють межі можливого.

Для отримання додаткової інформації щодо того, як AMD уможливлює сучасність і надихає на майбутнє, відвідайте веб-сайт AMD (NASDAQ: AMD): www.amd.com