Анонс нових 18 TБ CMR та 20 TБ SMR HDD для ЦОД у першій половині 2020 року

WESTERN DIGITAL ЗАКРІПИТЬ ЛІДЕРСЬКІ ПОЗИЦІЇ НА РИНКУ

Провідна в галузі щільність забезпечить найкращу ціну зберігання даних в епоху Zettabyte

Відповідаючи вимогам TCO (сукупної вартості володіння), що їх ставлять клієнти перед центрами обробки даних, компанія Western Digital анонсує свою механічну платформу, що складається з дев'яти дисків. Ця новинка забезпечить лідерство компанії в сегменті щільності запису одночасно із наданням максимальної ємності. Вже до кінця поточного року деякі партнери отримають 18 ТБ Ultrastar DC HC550 CMR HDD і 20 ТБ Ultrastar DC HC650 SMR HDD. Масовий вихід накопичувачів на ринок очікується в першій половині 2020 року.

Доступність 20 ТБ накопичувача SMR стала можливою після перегляду засад цієї технології у червні 2019 року. Компанія прогнозує, що до 2023 року половина відвантажених нею ексабайт припаде на накопичувачі з технологією SMR.

Western Digital запропонує унікальний і повний асортимент жорстких дисків Capacity Enterprise з оптимізованими витратами для кожної конфігурації: жорсткий диск Ultrastar DC HC330 на 10 ТБ з шістьма дисками; восьмидисковий Ultrastar DC HC530 на 14 ТБ; дев’ятидисковий жорсткий диск Ultrastar DC HC550 на 18 ГБ і жорсткий диск на гелієвій основі Ultrastar DC HC650 ємністю 20 ТБ, що стане доступним наступного року.

Висока продуктивність Ultrastar DC HC530 HDD3 – єдиного в галузі доступного восьмидискового 14 TБ HDD CMR – викликала стрімке зростання споживчого інтересу. Згідно з даними Trendfocus, саме це рішення продовжить домінувати в сегменті і в першій половині 2020 року.

«Western Digital продовжує впроваджувати інновації, щоб надавати ефективні спеціалізовані системи зберігання даних із чудовою сукупною вартістю володіння та оптимальним поєднанням провідної в галузі щільності, механічних інновацій та матеріалів,зазначив Крістофер Берджи, старший віце-президент та генеральний директор Data Center Devices, Western Digital. – Використовуючи наш успіх під час анонсу енергоощадних записів завдяки нашому досвіду в галузі механічного проектування, ми можемо запропонувати нашим клієнтам цю масштабовану платформу зі значним збільшенням ємності, особливо за умови переходу з 14 ТБ на 18 ТБ».

Джон Чень, віце-президент Trendfocus: «Оскільки компанії продовжують співпрацювати с ЦОД, час від часу з’являється необхідність у збільшенні потужностей, які в підсумку дозволять досягти ліпшого показника TCO. Western Digital обрав накопичувачі в 10 TБ / 14 TБ / 18 TБ, що побудовані на базі шести -, восьми- та дев'ятидискових платформ. Вони необхідні, щоб забезпечити достатню сегментацію для все більш складніших навантажень, що сприяють наступній хвилі гіперпросторового зростання».

Рік Кутціпал, менеджер продуктової лінійки Data Center Solutions Group в Broadcom: «Ми продовжуємо співпрацювати з Western Digital, щоб надавати як накопичувачі SMR, що керують хостом, так і традиційні CRMHDDіз високою ємністю для розширення екосистеми. Broadcom є провідним постачальником корпоративних інфраструктур зберігання даних. Наша мета – забезпечувати можливість клієнтам створювати оптимальні інфраструктурні проекти, що зменшують ризики, знижуючи водночас сукупну вартість системи. Продовжуючи надавати найвищі потужності, Western Digital та Broadcom у такий спосіб нададуть змогу клієнтам самостійно планувати вихід на ринок і отримувати TCO на майбутнє».

10 TБ Ultrastar DC HC330 та 14 TБ Ultrastar DC HC530 доступні для придбання вже зараз. До кінця поточного року компанія відбере декількох партнерів, які першими отримають 20 ТБ Ultrastar DC HC650 SMR, Ultrastar DC HC550 CMR ємністю 18 ТБ та 16 ТБ. Масові поставки почнуться з першої половини 2020 року.

Якщо ви хочете дізнатися більше про Western Digital, надішліть запит на електронну адресу westerndigital@asbis.ua

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Western Digital Corporation – один із першопрохідців та багаторічних лідерів ринку засобів зберігання даних. Компанія виробляє надійні і високошвидкісні жорсткі диски, мережеві та твердотільні накопичувачі, що допомагають користувачам завжди тримати необхідні дані під рукою і захистити їх від втрати. Компанія WD застосовує весь свій багатий досвід для створення побутових зовнішніх, портативних і колективно використовуваних засобів зберігання даних.

 

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт компанії: www.westerndigital.com