Лінійка процесорів E-2200 пропонує професійну ефективність

Серверні платформи початкового рівня від TYAN підтримують нові процесори INTEL® XEON® E-2200

Tyan® – провідний виробник серверних платформ, дочірнє підприємство MiTAC Computing Technology Corporation – оголосив про підтримку нових материнських плат і систем, створених на базі Intel Xeon E-2200.

«Малому та середньому бізнесу необхідно підтримувати свою конкурентоспроможність шляхом розгортання потужної серверної платформи, – відзначає Данні Хсу, віце-президент Tyan. – Платформи на базі Intel Xeon E-2200 від Tyan оптимізовані для хмарних обчислень та вбудованих застосунків. Використовуючи функції Intel для аналізу в режимі реального часу з великою ємністю пам'яті, розширеними можливостями введення/виведення даних та новітніми технологіями зберігання, Tyan дозволяє своїм клієнтам отримувати задоволення від продуктивності в обробці, зберіганні та віртуалізації великих файлів».

Новий процесор Intel Xeon E-2200 підвищує продуктивність, надійність та безпеку для серверів початкового рівня з потужністю до 8 ядер та 16 потоків та частотою до 5 ГГц у режимі Turbo Boost. Варто зазначити, що все це поєднується з пам'яттю DDR4 2666 ГГц до 128 Гбайт і надає можливість забезпечити економічну ефективність роботи процесора на сервері, робочій станції та застосунках IoT.

Серверні плати на базі процесорів Intel Xeon E-2200 – це моделі Tempest CX S5550 з підтримкою до 4 GbE LOM у форм-факторі Micro-ATX та Tempest CX S5552 з підтримкою до 4 GbE LOM. Також тут є додатковий контролер SAS 12G. Крім того, моделі Tempest EX S5550-EX та Tempest EX S5552-EX забезпечені розширеною 7-річною підтримкою виробника та можуть працювати в широкому спектрі температур (0°C – 55°C) для вбудованих застосунків. Tempest EX S5555-HE обладнаний портом DVI-D та 7,1-канальним звуком високої чіткості, який ідеально підходить для застосунків на робочих станціях.

Thunder CX GT24E-B5556 Tyan не є 1U однокомплексним хмарним сервером на базі Intel Xeon E-2200. Підтримуючи до 4 слотів DDR4 DIMM, 3 слотів PCIe та 2 портів 10GBase-T Ethernet, платформа оптимізована для економічно вигідних хмарних ігрових застосунків. Thunder CX GX38-B5550 – це компактний сервер, створений на базі Intel Xeon E-2200 з одним сокетом 1U. Його система передбачає комплектацію двома внутрішніми відсіками SATA для встановлення носіїв периферійних обчислень.

Для отримання додаткової інформації щодо наявності продукту надішліть, будь ласка, інформаційний запит на електронну адресу tyan@asbis.ua

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Tyan Computer Corporation – тайванська компанія-виробник материнських плат для комп'ютерів на основі процесорів Intel та AMD, які використовуються у високопродуктивних серверах, SMP-системах та в настільних комп'ютерах. Tyan є підрозділом компанії MiTAC. 

Компанія заснована 1989 року Саймоном Чаном, колишнім співробітником IBM та Intel. Північноамериканська штаб-квартира компанії знаходиться у Фрімонті, штат Каліфорнія, США.

Детально: www.tyan.com