Нова серія рішень на базі передових процесорів AMD створена для того

НА SC19 TYAN анонсувала платформу HPC та нові сервери на AMD EPYC™ 7002

В рамках конференції SC19, що проходила з 18 по 21 листопада в американському місті Денвер, штат Колорадо, компанія Tyan – провідний виробник серверних платформ і дочірня компанія корпорації MiTAC Computing Technology Corporation – оголосила про випуск платформи HPC та нової серії серверів, в основі яких лежать процесори AMD EPYC™ 7002.

«Використовуючи інновації AMD в 7-нм технологічному процесі, PCIe® 4.0 I/O та вбудовану архітектуру безпеки, нові платформи на базі процесорів AMD EPYC 2-го покоління орієнтовані на вирішення найвибагливіших завдань, що стоять перед центрами обробки даних, – прокоментував Денні Хсу, віце-президент бізнес-підрозділу корпорації обчислювальних технологій MiTAC. – Клієнти дата-центрів можуть трансформувати свою інфраструктуру за допомогою наших останніх рішень, щоб максимально підвищити продуктивність».

«Процесор AMD EPYC 2-го покоління був розроблений, щоб забезпечити клієнтам лідерство в галузі архітектури, продуктивності та безпеки, – відзначив Скотт Ейлер, корпоративний віце-президент і генеральний менеджер Data Center Solutions Group, AMD. – Ми раді бачити, що наші партнери, зокрема Tyan, продовжують створювати свої рішення на базі Epyc 2-го покоління, щоб забезпечити нові можливості для своїх клієнтів та партнерів».

Якщо ви хочете дізнатися більше про рішення Tyan, надішліть, будь ласка, інформаційний запит на електронну адресу tyan@asbis.ua.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Tyan Computer Corporation – тайванська компанія-виробник материнських плат для комп'ютерів на основі процесорів Intel та AMD, які використовуються у високопродуктивних серверах, SMP-системах та в настільних комп'ютерах. Tyan є підрозділом компанії MiTAC. 

Компанія заснована 1989 року Саймоном Чаном, колишнім співробітником IBM таIntel. Північноамериканська штаб-квартира компанії знаходиться у Фрімонті, штат Каліфорнія, США.

Детально: www.tyan.com