AMD Radeon™ RX 5500 XT виводить геймінг у 1080p на новий рівень

Відеокарта AMD RADEON™ RX 5500 XT: геймінг у 1080 P нового рівня!

Buy online

Buy now >>

AMD Radeon™

Відеокарта має 8 Гб пам’яті GDDR6 та підтримує PCI® Express 4.0 для надання максимальної швидкості та надзвичайної енергоефективності за приємну ціну.

Екстремальне ДНК геймінгу

AMD Radeon™ RX 5500 XT, в основі якої лежить провідна 7-нанометрова RDNA-архітектура, містить нові Обчислювальні Одиниці, які забезпечують карту надзвичайною продуктивністю та  оптимізацією для кращих візуальних ефектів. Таких як об’ємні промені, блюр-ефект та глибина простору, а також багатоповерхової системи кеш-пам’яті, яка зменшує латентність та підвищує реактивність гри.

Швидкий гіперреалізм

Відеокарта AMD Radeon™ RX 5500 XT відображає гру гіперреалістично, завдяки чому гравець може відчути ефект присутності, спостерігаючи на екрані вибухи, фізичні явища та світлові ефекти, що виглядають близькими до життя. Високоефективна RDNA-архітектура була розроблена для того, щоб максимально якісно відображати такі ефекти, як FidelityFX, Radeon™ Image Sharpening та Integer Display Scaling забезпечуючи максимальну продуктивність та захопливий ігровий процес.

Прогресивні технології 

  • Функція захисту від затримок Radeon™ Anti-Lag.

Radeon™ Anti-Lag (тепер – із підтримкою DirectX® 9, 11, 12 та Vulkan®) допомагає мінімізувати кількість часу між натиском клавіші або рухом миші геймера та відповіддю, що з’являється на екрані. Radeon Anti-Lag може збільшити швидкість відгуку до 1,4 рази за заданої частоти кадрів. Це – найкраща властивість для будь-якого гравця чи кіберспортсмена.

Ігровий застосунок для реалістичного геймплея AMD Radeon™ Software Adrenalin 2020 Edition.

Найновіша версія програмного забезпечення Radeon™ Adrenalin 2020 Edition представляє повністю оновлений інтерфейс, що розкриває весь потенціал графічного процесора та забезпечує оптимізацію, безпосередньо в день виходу найновіших ігор.

  • Технологія динамічної частоти оновлення зображення Radeon FreeSync™.

Виведіть свою гру на новий рівень з AMD Radeon FreeSync™ 1 та FreeSync™ 2 HDR2, що дають можливість насолоджуватися іграми без мікро-зависань та розривів екрану. Ця технологія, доступна вже зараз, більше ніж на 900 моделях моніторів.

Для отримання більш детальної інформації щодо продуктів AMD Radeon™ зв’яжіться, будь ласка, із фахівцями компанії АСБІС-Україна: amd@asbis.ua

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія AMD починаючи з 1 травня 1969 року впроваджує інновації у високопродуктивних обчислювальних, графічних та візуальних технологіях, що є основоположними для розробки ігор, імерсивних платформ та центрів обробки даних. Сотні мільйонів споживачів, провідні компанії з Fortune 500 та найсучасніші науково-дослідні установи в усьому світі щодня покладаються на технології AMD для вдосконалення життя, роботи та розваг. Співробітники AMD зосереджені на створенні якісних продуктів, які розширюють межі можливого.

Для отримання додаткової інформації щодо того, як AMD уможливлює сучасність і надихає на майбутнє, відвідайте веб-сайт AMD (NASDAQ: AMD): www.amd.com