Нова лінійка серверів MegaDC забезпечує економію часу під час масштабного розгортання і найвищі показники продуктивності з підтримкою відкритих стандартів OpenBMC та OCP V3.0 SFF

Supermicro представляє сервери MEGADC, розроблені спеціально для гіпермасштабних ЦОД

Інноваційні сервери MegaDC є гнучкими платформами COTS, створеними спеціально для гіпермасштабної ІТ-інфраструктури. Нові системи зі зменшеною кількістю компонентів і оптимізованою конструкцією блоку розподілу живлення і сполучної плати характеризуються підвищеною рентабельністю та надійністю. Для додаткової адаптованості сервери підтримують відкриті стандарти (включно із OpenBMC), забезпечуючи налаштовуваний контроль над функціональністю та керування версіями. Надсучасні модулі I/O (AIOM) підтримують плати OCP V3.0 SFF, а також стандартні резервні джерела живлення (CRPS).

«Продовжуючи швидко нарощувати виробничий потенціал, Supermicro займає оптимальні позиції для обслуговування гіпермасштабних ЦОД, – прокоментував президент та генеральний директор компанії Чарльз Лян. – З огляду на цей фактор, ми розробили нову лінійку серверів MegaDC, призначену виключно для власників інтернет-центрів обробки даних.Нові сервери скорочують час розгортання систем і забезпечують оптимальні показники продуктивності на кожен ват затрачуваної електроенергії і кожен долар інвестицій. Ми прекрасно розуміємо, що великі дата-центри часто стикаються з проблемою тривалого терміну виконання заявок у пікові періоди, а також можуть час від часу переживати спад ділової активності. Команда Supermicro прагне допомагати їм у вирішенні проблем із подібним коливанням попиту шляхом підтримання належного рівня матеріально-технічних резервів для наших нових серверів MegaDC».

Лінійка MegaDC від Supermicro представлена ​​п'ятьма новими системи Х11, включно з двома системами 1U та трьома системами 2U, що забезпечують хмарне розгортання з достатньою економією від масштабу. Всі системи MegaDC підтримують два нових процесора Intel Xeon Scalable другого покоління, 16 слотів для модулів пам'яті, слот AIOM, два порти 25G Ethernet та OpenBMC. Додатковими перевагами є великовузлова упаковка, що заощаджує час на розпакування, оптимізована механічна конструкція, що забезпечує максимально вільний доступ повітря до ЦП, пам'яті та ДП, а також одноканальний блок розподілу енергії 12 В із низьким опором, що підвищує доступність та енергоефективність системи.

За детальною інформацією звертайтеся на електронну адресу supermicro@asbis.ua.  

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія Supermicro Computer, Inc. (SMCI) – новатор у галузі високоефективних серверних технологій, який є провідним постачальником передових серверних рішень Building Block Solutions® для інформаційних центрів, хмарних обчислень, високопродуктивних обчислювальних центрів, корпоративних ІТ, Hadoop/Big Data та вбудованих систем. Ініціатива Supermicro «We Keep IT Green®» дозволяє надавати клієнтам найбільщ енергоефективні та екологічно чисті рішення з усіх доступних на ринку.

Детальніше: http://supermicro.com

 >>SOURCE