Лінійка AMD EPYC другого покоління поповнилася двома новими моделями

AMD розширила сімейство процесорів EPYC™

Buy online

Buy now >>

AMD EPYC™ processors

Сімейство процесорів AMD EPYC™ надає клієнтам належну продуктивність (у ядрах та швидкості) для робочих навантажень, які вони виконують у своєму середовищі. AMD розширює сімейство EPYC і надає замовникам більше можливостей для виконання своїх робочих навантажень.

AMD EPYC™ 7662. Цей процесор є чудовою точкою входу на 64-ядерний ринок. Він надає клієнтам доступ до тих самих високоефективних ядер "Zen 2", що і один з найшвидших серверів x86-серверів з AMD EPYC 7H12 1. Однак при цьому його вартість значно нижча порівняно з іншими основними процесорами AMD EPYC 64.

AMD EPYC™ 7532 – це високопродуктивний 32-ядерний процесор із загальним об’ємом 256 МБ кеш-пам'яті L3, що рівно стільки ж, скільки й 2-ядерні процесори EPYC 64.

Ці два процесори підтримують усі функції сімейства процесорів AMD EPYC 2-го покоління, включаючи 128 PCIe® 4.0, підтримку пам’яті до 3200 МГц та розширені функції безпеки 2.

Moдель TDP
за замовчуванням (W)
Ядра Потоки Базова частота (ГГц) Максимальна частота (ГГц)3
7662 225W 64 128 2.0Ghz Up to 3.3Ghz
7532 200W 32 64 2.4Ghz Up to 3.3Ghz

1. Сервер 2P 2-го покоління EPYC ™ 7H12 встановив світовий рекорд у 2 сокетах на тесті SPECrate® 2017 з плаваючою точкою (базою) з рахунком 529 SPECrate® 2017_fp_base.

2. Деякі підтримувані функції та функціональність процесорів AMD EPYC другого покоління вимагають оновлення BIOS від виробника вашого сервера при використанні з материнською платою, розробленою для процесорів серії AMD EPYC 1-го покоління. Материнська плата, що призначена для процесорів EPYC другого покоління, забезпечує доступ до всіх наявних тут функцій. ПЗУ-06

3. Максимальне прискорення процесорів AMD EPYC – це максимальна частота, досяжна будь-яким ядром процесора за нормальних робочих умов для серверних систем. EPYC-18.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, надішліть інформаційний запит на електронну адресу: amd@asbis.ua


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Компанія AMD починаючи з 1 травня 1969 року впроваджує інновації у високопродуктивних обчислювальних, графічних та візуальних технологіях, що є основоположними для розробки ігор, імерсивних платформ та центрів обробки даних. Сотні мільйонів споживачів, провідні компанії з Fortune 500 та найсучасніші науково-дослідні установи в усьому світі щодня покладаються на технології AMD для вдосконалення життя, роботи та розваг. Співробітники AMD зосереджені на створенні якісних продуктів, які розширюють межі можливого.

Для отримання додаткової інформації щодо того, як AMD уможливлює сучасність і надихає на майбутнє, відвідайте веб-сайт AMD (NASDAQ: AMD): www.amd.com