Провідний національний дистриб’ютор IT-техніки та рішень АСБІС-Україна оголошує про вихід на український ринок бренда TLC

Портфель АСБІС-УКРАЇНА поповнився креативним брендом TLC

Провідний національний дистриб’ютор IT-техніки та рішень АСБІС-Україна оголошує про вихід на український ринок бренда TCL. Асортимент продукції масштабного світового виробника наразі буде презентований широкою лінійкою зручних та якісних навушників на всі випадки життя.

TCL Electronics (абревіатура від англ. The Creative Life) – одна з найбільших корпорацій із виробництва електроніки масового споживання, керована гаслом «Творче життя». Серед її амбіцій – розробка і запровадження найбільш передових смарт-технологій; серед головних завдань – створювати та робити винаходи досяжними для якомога ширшого кола споживачів; гордість TCL – лідерство в щорічній реєстрації найбільшої кількості патентів.

«Налагоджені зв'язки з ключовими гравцями регіональних ринків, а також досвід успішного запуску та просування побутової техніки й електроніки до кінцевих споживачів стали ключовими факторами у виборі партнера. Ми розраховуємо на довгу та плідну співпрацю з міжнародним холдингом ASBIS і ставимо перед собою мету зайняти істотну частку ринку аудіоаксесуарів вже цього року», – прокоментувала Шерон Сяо, директор підрозділу Smart Connectivity компанії TCL Electronics.

Один із найбільших національних IT-дистриб’юторів АСБІС-Україна повністю відповідатиме за стратегічний розвиток бренда TCL в Україні. «Дотримуючись стратегії розвитку, ASBIS продовжує розширення портфеля продуктів, приділяючи особливу увагу найбільш перспективним сегментам ринку. Ми раді, що наш асортимент поповнився лінійкою персонального аудіо від компанії TCL – одного зі світових лідерів у споживчій електроніці. Впевнений, що стильний дизайн, унікальні інноваційні технології і, головне, чудовий звук та якість навушників TCL не залишать байдужими ні споживачів, ні партнерів»,– зазначив Віталій Мельниченко, генеральний директор АСБІС-Україна.

Модельний ряд навушників TCL представлений вкладними та накладними,  дротовими і бездротовими конфігураціями. Звукові пристрої поділяються на чотири тематичні серії:

  • SOCL – призначена для споживачів, що бажають вирізнятися яскравим стилем. Ці навушники можуть похвалитися прозорим корпусом з градієнтним забарвленням та потужними динаміками у компактній формі, зручній для тривалого використання;
  • MTRO – пасує міським мешканцям, які перш за все прагнуть бути собою. Головні характеристики цих пристроїв – гнучкий дизайн, оптимальний комфорт і універсальність у використанні. Звук зачаровує посиленими низькими частотами за чудовою звукоізоляцією;
  • ELIT – преміальна колекція із сертифікованими динаміками Hi-Res, що відтворюють музику з надвисокою точністю. Технологія активного шумозаглушення, тривалий час автономної роботи, функція швидкої зарядки та компактний дизайн є безсумнівними перевагами серії;
  • ACTV – припаде до душі прихильникам спортивного способу життя. Високий клас захисту, надійна фіксація та глибокі баси зроблять тренування ще більш динамічними та ефективними.

Навушники торгової нової марки TCL вже з’явилися в продажу 11 березня в партнерських мережах.

Для отримання докладних відомостей про новий бренд у портфелі АСБІС-Україна прохання відвідати сайт виробника: https://www.tcl.com/ua/uk/headphone.html.

Додаткові питання допоможуть вирішити фахівці офіційного дистриб’ютора торгової марки TCL в Україні: mailto:tcl@asbis.ua.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua  

TCL Electronics (абревіатура від англ. The Creative Life)– одна з найбільших корпорацій із виробництва електроніки масового споживання. Компанія заснована 1981 року і наразі посідає друге місце у світі за обсягом відвантаження продукції. TCL має близько 75 000 працівників, 28 науково-дослідних лабораторій, 22 виробничі ділянки і обслуговує понад 100 мільйонів споживачів у всіх куточках планети.

Для детального ознайомлення з продукцією рекомендуємо відвідати сайт: https://www.tcl.com/ua