Для захисту даних

Запуск BlackBerry Spark Suites забезпечить інтелектуальну безпеку компаній де завгодно

BlackBerry Limited оголосила про вихід BlackBerry Spark® Suites – пакетів, які поєднують найкращі можливості безпеки та керування кінцевими пристроями. Ці нові пакети отримали підтримку штучного інтелекту (AI), можливість машинного навчання (ML) та автоматизації для досконалого запобігання та усунення кіберзагроз від BlackBerry Cylance, безперешкодного керування кінцевими пристроями, автентифікації користувачів, а також застосування та шифрування даних від BlackBerry® UEM. Нові пакети покращують продуктивність користувачів та багатошарову захисну безпеку, одночасно спрощуючи рішення щодо придбання для клієнтів підприємств, що проходять цифрову трансформацію та переходять на віддалену роботу.

Консолідований, спрощений захист кінцевих пристроїв

2020 рік є ключовим роком для організацій, які намагаються підтримувати безперервність бізнесу, переживаючи цифрову трансформацію та потрясіння на робочому місці. Зі збільшенням об’ємів та різноманіттям корпоративних кінцевих пристроїв IoT та зростанням масштабів кіберзагроз, BlackBerry Spark Suites стає саме тим консолідованим інструментом покращення безпеки та керування кінцевим пристроєм, що пропонує зменшити витрати та складність у хаотичному середовищі, – відзначив Джон Чен (John Chen), голова та генеральний директор BlackBerry. – Ми раді запропонувати клієнтам у всьому світі перевірені показники продуктивності платформи BlackBerry зі штучним інтелектом.”

Компанія також оголосила, що лідер з електронних платежів BPAY Group розгорнув BlackBerry Spark UES Suite – один із чотирьох нових комплектів BlackBerry Spark для захисту та запобігання кібератак на своїх кінцевих пристроях.

Надійні платіжні операції, надання послуг та цілісність даних

Як лідер з електронних платежів BPAY Group повинна забезпечити повну довіру до наших операцій, надання послуг і особливо – цілісності даних, – сказала Анжела Донохо (Angela Donohoe), керівниця відділу BPAY Group. – Механізм AI та ML компанії BlackBerry, з його доведеною здатністю запобігати, виявляти та реагувати на складні загрози, став ключовим чинником у нашому рішенні про розгортання пакету BlackBerry Spark UES Suite.”

Уніфікована пропозиція BlackBerry включає інструменти виявлення мобільних загроз (MTD), виявлення та реагування на кінцеві пристрої (EDR), а також платформи захисту кінцевих пристроїв (EPP). Gartner назвав цей об'єднаний стек інфраструктури «єдиною безпекою кінцевого пристрою.

Більш безпечний, з кращим TCO та покращеним інтерфейсом користувача

Я очікую, що уніфіковане рішення для безпеки кінцевих пристроїв, таке як BlackBerry Spark Suites, стане панівною моделлю безпеки кінцевих пристроїв протягом найближчих 2–3 років, – підкреслив Джек Голд (Jack Gold), президент і головний аналітик компанії J. Gold Associates. – Підприємствам слід планувати перейти до цієї єдиної моделі захисту кінцевих пристроїв для підвищення безпеки, кращого TCO та покращеного досвіду роботи користувачів.”

Щоб дізнатися більше про BlackBerry Spark Suites, прохання надіслати інформаційний запит на електронну адресу blackberry@asbis.ua.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

BlackBerry Limited компанія, що спеціалізується на розробці програмного забезпечення для підприємств та інтернеті речей. Продукція включає рішення щодо кібербезпеки на основі штучного інтелекту BlackBerry Cylance, платформу системи зв'язку BlackBerry AtHoc (ECS), операційну систему в режимі реального часу QNX, BlackBerry Enterprise Server (BlackBerry Unified Endpoint Manager) та платформу Unified Endpoint Management (UEM). Штаб-квартира знаходиться в місті Ватерлоо, провінція Онтаріо, Канада.

Дізнатися більше по виробника: www.blackberry.com

>>Source