ПРЕС-РЕЛІЗ - 25 травня 2020

ASBIS став офіційним дистрибутором бренду Bang&Olufsen

ASBISc Enterprises Plc, провідний дистрибутор ІТ-продуктів на ринках Європи, Близького Сходу та Африки, а також виробник брендів Prestigio, Canyon та Perenio, став новим партнером з дистрибуції Bang & Olufsen у Центральній та Східній Європі та країни Співдружності Незалежних Держав (СНД), крім Російської Федерації. Договір набрав чинності на початку травня 2020 року.

ASBIS був представлений перед Bang & Olufsen як компанія з 30-річним досвідом роботи, яка вибудувала дуже сильну, лідируючу позицію на ринках діяльності. Завдяки цьому партнерству, Bang & Olufsen планує посилити свою присутність у роздрібній торгівлі як в мультибрендових, так і у монобрендових каналах у Центральній та Східній Європі та СНД.

ASBIS глибоко й точно розуміється на галузі побутової електроніки та має надпотужній досвід роботи в Східній та Центральній Європі. Я сподіваюся на плідне та довготривале партнерство »” зауважив Kristian Teär, СЕО Bang & Olufsen. “Разом з ASBIS ми зможемо розширити свій бізнес, наблизитися до місцевих роздрібних партнерів та посилити свою присутність на ключових ринках, і я не сумніваюся, що робота з одним з провідних дистрибуторів у цьому регіоні допомагає нам збільшити продажі нашої продукції .”

ASBIS є провідним дистрибутором ІТ-продуктів та побутової електроніки на ринках Центральної та Східної Європи та СНД. Ми маємо широке географічне покриття на ринках, які динамічно розвиваються та 30-річний досвід роботи в цій галузі, прокоментував Сергій Костевич, CEO та Голова Ради Директорів ASBISc Enterprises Plc. “Ми вважаємо, що Bang & Olufsen має невикористаний потенціал, і що ми можемо допомогти реалізувати цю ідею за допомогою своєї думки та досвіду. Партнерство з таким відомим та престижним брендом, як Bang & Olufsen, також є ідеальною можливістю для ASBIS розширити свій асортимент з розкішними аудіопродуктами та співпрацювати з місцевими роздрібними партнерами для посилення споживчого досвіду та продажів”.

Довідка

Про АСБІС-Україна

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.
Більше інформації: www.asbis.ua 

Про BANG & OLUFSEN

Bang & Olufsen – це розкішний аудіо-бренд, заснований в 1925 році в Струері, Данія, Пітером Бенг і Свенд Олуфсеном, чия відданість і бачення залишаються основою компанії. Протягом, майже століття Bang & Olufsen розширює межі аудіотехнологій, і компанія продовжує залишатися в авангарді акустичних інновацій. Сьогодні, кожен продукт Bang & Olufsen, характеризується унікальним поєднанням красивого звуку, непідвласного часу дизайну і неперевершеної майстерності. Інноваційні та прогресивні продукти компанії продаються по всьому світу в магазинах. Bang & Olufsen, на bang-olufsen.com і в деяких роздрібних магазинах. Компанія представлена на більш ніж 70-ти ринках. Акції Bang & Olufsen користуються популярнісю на біржі NASDAQ Copenhagen A / S. 
Більше інформації на сайті виробника: www.bang-olufsen.com