Logitech G оголосила про випуск бездротової механічної ігрової клавіатури Logitech G915 TKL

Logitech G анонсувала випуск клавіатури G915 TKL

G915 TKL поєднує технологію бездротового зв'язку LIGHTSPEED, систему RGB-підсвічування за технологією LIGHTSYNC та нові високоефективні пласкі механічні перемикачі з неперевершеним ультратонким дизайном, чудовою продуктивністю й точним ігровим процесом, і все це за терміну служби акумулятора до 40 годин.

Logitech G915 TKL добре вписується в невеликі ігрові простори і може легко переноситися на різні локації. Без цифрового блоку ви отримуєте додаткову вільну зону для того, щоб піднести мишу ближче до клавіатури, зблизити руки, а тіло випростувати для більшого комфорту й зручності, що є важливим аспектом для багатьох користувацьких ігор.

«З моменту випуску оригінальної моделі Logitech G915 співтовариство цікавилося можливістю створення клавіатури з тими ж технологіями, але в компактному дизайні, – відзначив Уджеш Десаї, віце-президент та генеральний директор Logitech Gaming. – G915 TKL поєднує бездротовий зв'язок LIGHTSPEED, RGB-підсвічування і тривалий час роботи від батареї в елегантному, ультратонкому дизайні, який задає новий стандарт для ігрових клавіатур».

Logitech G915 TKL оснащена інтелектуальною технологією RGB-підсвічування LIGHTSYNC, що дозволяє налаштовувати ефекти для кожної клавіші, використовуючи палітру з приблизно 16,8 млн відтінків, за допомогою вдосконаленого ігрового програмного забезпечення Logitech G HUB. Навіть із увімкненим RGB-підсвічуванням можна грати 40 годин без перерви на одному зарядженні (за умови 8-годинного ігрового дня).

Ігрова клавіатура G915 TKL забезпечена високоефективними механічними перемикачами GL, які працюють так само точно, швидко й ефективно, як і колишні, маючи вдвічі меншу висоту. Механізм ретельно перевіряється виробником на відповідність високим вимогам до швидкості й точності спрацьовування, а також міцності.

Перемикачі доступні в трьох виконаннях:

  • GL Clicky, який виразно клацає з відчутним тактильним відгуком;
  • GL Tactile, котрий вирізняється м'яким тактильним відгуком;
  • GL Linear, що забезпечує плавне натискання клавіші.

В Україні Logitech G915 TKL найвірогідніше очікується у червні 2020 року.

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech в Україні є компанія АСБІС-Україна – один з найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.

 

Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.

Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com, у блозі компании та у @Logitech.

# # # Про компанію ASBIS

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua