На український ринок виходить новий ігровий ноутбук Dell серії G. Модель G3 3500 вирізняється простотою налаштування

Зустрічайте бюджетний ігровий ноутбук DELL G3 другого покоління

15-дюймовий Dell G3 3500 поєднує основні ігрові функції, чудову графіку та потужність із тонким дизайном. Пристрій працює на базі процесора Intel Core i5 або i7 десятого покоління на архітектурі CML-H і оснащений відеокартою NVIDIA моделей від GeForce GTX 1650 до RTX 2060 із пам’яттю GDDR6 обсягом 6 Гб. В ньому ігровий рівень початкового рівня прискорений ігровою технологією G Mode.

Dell G3 3500 ідеально підходить споживачам, які прагнуть найновіших ігрових технологій та просунутих функцій в універсальному ноутбуці якісної збірки, що не вимагає значних грошових витрат. 

Поява моделі у роздрібних мережах цифрової техніки очікується в серпні 2020 року. За додатковою консультацією та для попереднього замовлення звертайтеся до офіційного дистриб’ютора торгової марки Dell – компанії АСБІС-Україна: dell@asbis.ua  


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Dell – американська корпорація з головним офісом в місті Остін, штат Техас, заснована в 1984 року. Один із провідних світових лідерів в галузі розробки і виробництва комп'ютерних систем. Входила в список Fortune 1000 (26-е місце за підсумками 2005 року), акції торгувалися на біржі NASDAQ, з 2013 року – приватна компанія.

Dell виробляє сервери, системи зберігання даних, робочі станції, мережеве устаткування, персональні комп'ютери, ноутбуки і КПК, принтери, багатофункціональні пристрої, монітори, проектори, телевізори. Генеральним директором Dell є її засновник Майкл Делл.

Детальніше можна ознайомитися на сайті виробника: http://dell.ua