Нові функції включають активне аварійне відновлення

Pure Storage анонсує Purity 6.0 для FlashArray, яка забезпечує клієнтів гнучкими послугами для передачі даних та сучасним користувацьким досвідом

Маунтін-Вью, Каліфорнія. – 10 червня 2020 року — Компанія Pure Storage (NYSE:PSTG), ІТ-піонер у області зберігання як послуги (SaaS) в мультихмарному світі, сьогодні оголосила про вихід нової версії флагманського програмного забезпечення – Purity 6.0 для масиву FlashArray ™.

Нові функції є частиною моделі підписки на Evergreen Storage ™ та не потребують додаткових ліцензій, витрат на підтримку, а також спрощують роботу в цілому.

Purity 6.0 додає можливість NFSта SMBфайлового доступу до FlashArray та позбавляє клієнтів від проблем і витрат, які пов'язані із запуском двох несумісних середовищ. Вони призначені для того, щоб скоротити кількість операцій для організацій, які в більшості своїй працюють з блочною системою зберігання даних, але все ще потребують наявності окремої мережевої системи зберігання даних (NAS) або вже використовують її. Завдяки цьому клієнти можуть запускати всі навантаження в робочому середовищі Purity, використовувати один і той же рівень даних, інтерфейс користувача, об’єм сховища, а також переваги від провідної у галузі  дедуплікації та компресії.

«Для компанії Pure Storage впровадження інтегрованої підтримки файлової системи на масиві FlashArray стане перевагою як для існуючих, так і для нових клієнтів, – прокоментував Ерік Бургенер (Eric Burgener), Віце-президент з досліджень компанії IDC. – Тепер клієнти можуть економічно ефективно консолідувати кілька файлових серверів на уніфікованій платформі зберігання даних і отримати повну продуктивність флеш-пам'яті, простоту у використанні і відмінний користувальницький інтерфейс, на основі яких постачальник побудував свою репутацію, використовуючи блокові робочі навантаження протягом останнього десятиліття».

Нова функція безперервної реплікації ActiveDR допомагає клієнтам Pure поліпшити стійкість та надійність бізнесу без витрат і складнощів сторонніх виробників програмних додатків для аварійного відновлення системи. Ця нова технологія активної і пасивної реплікації відповідає основним вимогам бізнесу, забезпечуючи захист критично важливих додатків з практично нульовою точкою відновлення (RPO). Тепер у клієнтів є можливість ефективно застосовувати синхронну, active-active, реплікацію з ActiveCluster ™ з асинхронною реплікацією на основі снепшотів, а також безперервну реплікацію всього функціоналу на одній і тій же платформі Purity.

«Purity 6.0 дозволить вирішувати критично важливі завдання більш креативним способом, – зазначив Джеймс Келлі (James Kelly), старший системний адміністратор з підтримки досліджень в Університеті Чепмена. Уніфіковані можливості SAN і NAS в новій операційній системі FlashArray представляють собою переломний момент для наших високопродуктивних файлових робочих навантажень. Рішення пропонує нам відмінний спосіб економічно ефективно запускати VDI або критично важливі для продуктивності файлові додатки паралельно з нашими ключовими корпоративними і дослідницькими робочими навантаженнями в звичному, надійному, хмароподібному операційному середовищі Pure».

Purity 6.0 забезпечує користувачів додатковими поліпшеннями, можливостями і рішеннями, які клієнти можуть відразу ж впровадити, без зупинки бізнес-процесів, як частина їх підписки Evergreen на інновації.

Серед основних нововведень у цьому релізі можна виділити наступні:

  • Файловий доступ через протоколи NFS та SMB
  • Розширені можливості резервного копіювання в хмарне сховище за допомогою CloudSnap для Google Cloud Platform: технічна попередня версія дає можливість додавати цілі (target) хмарного зберігання на Google Cloud Platform, де компактні моментальні знімки можуть реплікуватися для віддаленого зберігання та повторного використання.
  • Дані захищені, а доступ до них контролюється за допомогою двофакторної і багатофакторної аутентифікації RSA.
  • Захист критичних робочих навантажень за допомогою ActiveDR з наступними перевіреними схемами:
        – Віртуалізовані робочі навантаження з використанням підтримки ActiveDR для VMware Site Recovery Manager.
        – Важливі бізнес-додатки, такі як: Microsoft SQL, Oracle, SAP і MongoDB.
  • Захист неструктурованих даних на нових файлових сервісах Purity за допомогою рішень Veeam і CommVault для резервного копіювання.

Щоб дізнатися більше про те, як ваша організація може використовувати переваги гнучких сервісів зберігання даних, що надаються Purity 6.0, відвідайте веб-сайт або блог компанії.

Довідка
Компанія АСБІС-Україна
 – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород. У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua 

PureStorage (NYSE: PSTG) – лідер магічного квадранта Gartner 5 років поспіль, незалежний виробник систем зберігання даних (FlashArray, FlashBlade, спільне із Cisco-конвергентне рішення FlashStack). Надійність систем Pure вкрай висока – 99,9999%, властива обладнанню класу High-End для розміщення даних найбільш критичних застосунків. Pure, одна з найбільш швидкозростаючих ІТ-компаній в історії, допомагає клієнтам використовувати дані, одночасно знижуючи складність і витрати на управління інфраструктурою, що лежить в їх основі. Найвищий в галузі сертифікований індекс споживчої лояльності NPS свідчить про те, що клієнти Pure, ряди яких нескінченно поповнюються, є одними з найщасливіших у світі..

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідаєте сайт www.purestorage.com

Визнання аналітиками
Pure Storage стала Лідером Магічного квадранту Gartner 2019 для 
основних СЗД.

 

Pure Storage, графічний символ «P», FlashBlade та FlashStack являються товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками Pure Storage, Inc. Інші товарні знаки та найменування, згадані у даному документі, являються власністю відповідних власників.