Logitech G відкриває епоху ультрареалістічних перегонів з інноваційним гоночним кермом TRUEFORCE™ для ПК, PlayStation та Xbox

Компанія Logitech G, лідер у галузі ігрових технологій та обладнання, представила Logitech G923 Racing Wheel and Pedals – високопродуктивне кермо для перегонів, що підносить практику користування ігровими симуляторами на якісно новий щабель. Розроблений для максимальної реалістичності, G923 функціонує на базі TRUEFORCE™ – нової системи високоточного тактильного зворотного зв'язку, що отримує дані для відтворення безпосередньо з фізичного та звукового алгоритму гри, забезпечуючи ультрареалістичні відчуття від кермування.

TRUEFORCE™ – це запатентована технологія високоточного тактильного зворотного зв'язку, яка революційно покращує ігровий процес. Застосовуючи актуальну ігрову фізику та обробку  звуку в реальному часі, вона дозволяє гравцю буквально відчувати такі речі як ревіння двигуна, зчеплення шин, рельєф траси та зворотній зв'язок на кермі як ніколи раніше. TRUEFORCE™ під’єднується безпосередньо до внутрішньоігрових алгоритмів, відпрацьовуючи до 4000 запитів на секунду, щоб досягнути рівня реалістичності та деталізації нового покоління в підтримуваних іграх.

«Протягом останніх кількох років ми працюємо з професійними автогонщиками та кіберводіями, щоб створити повнофункціональний, реалістичний, винятковий досвід віртуального кермування, – зазначив Уджеш Десаї, генеральний менеджер Logitech G. – З TRUEFORCE™ ви дійсно відчуєте дорогу та всі тонкощі керування спортивним автомобілем. Новинка безумовно вражає, і всі, хто її тестував, йшли з посмішкою».

Logitech G923, створений спеціально для сучасних сімрейсерів, був модернізований за допомогою матового металевого керма, полірованих педалей та шкіряного покриття для максимального комфорту. Крім того, пристрій був розроблений із низкою нових особливостей, зокрема:

  • програмована система контролю старту (launch control) з подвійним зчепленням, яка дозволяє автогонщикам легко і швидко відірватися від суперників, забезпечуючи максимальне зчеплення з дорогою і мінімальне пробуксовування шин;
  • вбудований індикатор обертів – кольоровий світлодіодний покажчик частоти обертів двигуна на хвилину, що попереджує водія про досягнення максимальних обертів двигуна на поточній передачі;
  • ігровий контролер на кермі – інтеграція до керма ігрових контролерів PlayStation або Xbox для повного контролю над ігровим процесом ;
  • прогресивна гальмівна педаль – містить нову прогресивну пружину, яка підвищує чутливість педалі та поліпшує керованість, додаючи реалістичності грі;
  • 24-позиційний вбудований контролер у вигляді коліщатка дозволяє пілоту одним рухом налаштовувати систему керування зчепленням із покриттям, крутний момент, систему курсової стійкості, гальмівне зусилля тощо.

В Україні Logitech G923 Racing Wheel and Pedals попередньо очікується у вересні 2020 року.

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech в Україні є компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.


Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.

Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com, у блозі компании та у @Logitech.

# # #

Про компанію ASBIS
Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua