В міру того

Нові рішення SonicWall забезпечують безпеку, простоту та цінність

Майбутнє SonicWall Borderless Cybersecurity зосереджено на спрощенні безпеки. SonicWall забезпечує це чотирма ключовими способами:

  • Забезпечте інноваційний користувацький інтерфейс, оптимізуйте засоби мережевої безпеки та забезпечте видимість усієї мережі за допомогою сучасного, інтуїтивно зрозумілого та простого для зрозуміння інтерфейсу.
  • Спростіть безпеку для розподілених підприємств та державних установ за допомогою більш доступної, гнучкої та простої у реалізації платформи.
  • Забезпечте більше способів для організацій, щоб ті могли підвищити видимість та зберегти контроль над даними, одночасно виявляючи та припиняючи відомі та невідомі кібератаки, які постійно присутні в нових реаліях ведення бізнесу.
  • Змініть визначення адміністрування безпеки, зробивши його більш простим та доступним завдяки новим мультигігабітним TZ брандмауерам з підтримкою нульового дотику, безпечним можливостям SD-Branch та переробленій хмарній консолі управління.

Sonicwall випустила оновлену операційну систему та п’ять нових продуктів або покращень рішені для хмарної платформи Capture Cloud:

SonicOS 7.0 — оптимізує роботу з безпекою за допомогою інтуїтивно-зрозумілого інтерфейсу, забезпечуючи зручність роботи, скорочуючи навчання та час на розгортання. Перероблений інтерфейс UI/UX забезпечує баланс між зручністю та контролем, пропонуючи інформаційні панелі пристроїв, перероблену топології, підтримку мобільних додатків SonicExpress та спрощене створення політик та керування ними. 

SonicOSX 7.0 — надає урядам та розподіленим підприємствам більш високого рівня масштабованості, захисту та контролю. Покращена ОС спрощує політику, аудит та управління – забезпечуючи більший рівень видимості за допомогою інтерфейсу користувача/інтерфейсу, призначеного для розподілених підприємств та органів влади.

SonicWall Network Security Manager (NSM) 2.0 SaaS — пропонує безпрецедентну швидкість, масштабованість та надійність для комплексного управління брандмауером на найбільших розподілених підприємствах. Власна хмара NSM дозволяє організаціям оптимізувати, контролювати, відслідковувати  та керувати  десятками тисяч пристроїв мережевої безпеки з будь-якого місця за допомогою простого хмарного інтерфейсу,  включаючи брандмауери, керовані комутатори та захищені бездротові точки доступу. 

SonicWall NSsp 15700 — пропонує численні інтерфейси 100/40/10 GbE, революційні можливості роботи з мультиекземплярами та високошвидкісний аналіз загроз, що дозволяє організаціям захищати мільйони з'єднань без шкоди для безпеки. Розроблені для підприємств, урядів, центрів обробки даних та постачальників послуг, ці високоякісні брандмауери забезпечують ваші інвестиції на майбутнє, дозволяючи масштабувати безпеку відповідно до вимог динамічного підключення, в відповідності до кількості зростання кількості пристроїв та користувачів. 

SonicWall CSa 1000 — пропонує відзначену нагородами послугу SonicWall Capture ATP локально, надаючи уряду, медичним закладам та іншим організаціям, які підпадають під дію обмежень на відповідність або збереження даних, такий самий захист, який зараз пропонується в хмарі. Покращений системою глибокої інспекції пам’яті в реальному часі (RTDMI), CSa 1000 аналізує широкий спектр типів файлів, виявляючи та блокуючи загрози, спрямовані на нульові експлоїти, підозрілі файли та навіть атаки через бічні канали, такі як Meltdown, Spectre, Foreshadow, PortSmash, спойлер, MDS і TPM-Fail. 

SonicWall TZ570 & TZ670 — являє собою перший форм-фактор брандмауера настільного ПК, що пропонує мультигігабітні (5/10G) інтерфейси для підключення до комутаторів SonicWall або інших мережевих пристроїв у розгортаннях SD-Branch – все зі швидкістю запобігання загрозам до 2,5 Гбіт/с. Ці брандмауери наступного покоління мають вбудований захищений SD-WAN, Zero-Touch Deployment, підтримку TLS 1.3 та 5G, а також інноваційні функції, що дозволяють зменшити витрати та заощадити час.

Зобов’язання SonicWall завжди полягали в захисті малого та середнього бізнесу, підприємств та державних установ у всьому світі. І тепер як ніколи простіше реалізовувати справжню кібербезпеку, звільнившись від обмежень минулого.

Для отримання додаткової інформації прохання звертатися до представників дистриб’юторської компанії АСБІС-Україна: sonicwall@asbis.ua


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua  

SonicWall – американська компанія, що розробляє та постачає обладнання й рішення в галузі інтернет-безпеки. Асортимент продукції включає апаратні брандмауери, UTM-пристрої (інтегрований захист), концентратори VPN, пристрої резервного копіювання, антиспам-фільтри, контролери контенту тощо.

SonicWall була заснована 1991 року в Каліфорнії спочатку як Sonic Systems, розробляючи мережеві компоненти для продуктів Apple Macintosh. SonicWall є членом альянсу HP ProCurve Solutions.

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт www.sonicwall.com