Компанія Prestigio представляє лінійку прихованих бездротових зарядних станцій

ReVolt A2 і ReVolt A3 – революція у світі бездротових зарядок

КУПИТИ ONLINE

ReVolt A3

Про наявність уточняйте у локального менеджера

Prestigio фіксуються під будь-якою не металевою стільницею: швидко, просто і без зайвих зусиль, при цьому поверхня може бути як скляною, так і пластиковою, дерев'яною або навіть гранітною.

Вам не доведеться думати про збереження пристрою, адже він надійно закріплений. Щоб зарядити гаджет, клієнту досить просто покласти його на стіл, до якого підключена зарядна станція.

І все ж головний плюс такої бездротової станції – це зручність. Можна забути про дроти, що вічно плутаються і рвуться, для кожного окремого гаджета, які необхідно вставляти в роз'єми. З ReVolt A2 і ReVolt A3 відвідувачі зможуть просто «підживити» смартфон від столу, в який вбудована бездротова станція.

Лінійка ReVolt A2 та A3 сумісна з усіма пристроями, що підтримують бездротове заряджання – вона підзарядить не тільки ваш смартфон, але ще і смарт-годинник, навушники або планшет. Універсальність бездротової зарядки оцінять відвідувачі, адже за допомогою такої станції, що працює за універсальним стандартом Qi, досить просто розташувати гаджет на стільниці, і не перейматися тим, що забув зарядний пристрій вдома. До того ж відвідувачі зможуть паралельно набирати повідомлення, переглядати стрічку в соціальних мережах, читати сайти новин.

Багаторівнева система безпеки, що відповідає міжнародним стандартам, гарантує стабільне і безпечне заряджання ваших гаджетів.

Новинка з'явиться у продажу з листопаду за ціною від 1899 грн.

 

Про Prestigio

Міжнародний бренд Prestigio більше 15 років пропонує широкий вибір споживчої електроніки для дому, освіти та бізнесу. Продукція компанії успішно продається в 30 країнах світу, та за роки існування було реалізовано понад 25 мільйонів пристроїв.

В асортименті бренда розумна техніка, гаджети для авто, інноваційні рішення для бізнесу та освіти. Компанія представила першу в світі інтерактивну клавіатуру-тачпад, розумні колонки з голосовим помічником, портативну акустику, приховані бездротові зарядні станції, зовнішні акумулятори з використанням графену, і це тільки початок. Нові продукти виходять під слоганом "The art of hi-tech ', де особлива увага приділяється інноваціям, якісним, преміальним матеріалам та сучасним технологіям.

Бренд Prestigio належить компанії ASBISC Enterprises Plc. – одному з провідних дистриб'юторів продуктів IT-індустрії на ринках регіону EMEA. Виробничі, дизайнерські та технічні центри розташовані в Європі, Китаї та Білорусі. Представництва Prestigio працюють в 15 країнах, включаючи СНД, Україну, Європу, Близький Схід та Африку.