Партнер №1 по переговорам: Logitech представляє нову веб-камеру бізнес-класу C505e HD

Лідер ринку відеоконференцзв'язку презентує новий пристрій, який здатний підвищити якість дистанційної роботи в рази. Logitech C505e – веб-камера з можливістю трансляції відео з роздільною здатністю HD 720p та мікрофоном великого радіусу дії, що забезпечує чітке природне звучання в радіусі до 3 метрів. Завдяки подовженому кабелю USB-A довжиною 2 метри камеру можна встановлювати в самих різних положеннях.

Широкоформатне відео з роздільною здатністю HD 720p
Нова веб-камера забезпечує стабільне і яскраве широкоформатне зображення з роздільною здатністю HD 720p на частоті 30 кадрів в секунду. Відмінні риси C505e – поле огляду по діагоналі 60°, постійне фокусування та функція автоматичної корекції освітленості, яка адаптує зображення в залежності від умов освітлення.

Чітке природне звучання в будь-яких умовах
Окремий всенаправленний мікрофон з підтримкою технології шумозаглушення гарантує чітке та природне відтворення звуку на відстані до 3 метрів. Logitech C505e проявить себе бездоганно навіть в галасливих офісних просторах і аудиторіях.

Подовжений кабель для різноманітних варіантів установки
Завдяки кабелю USB-A довжиною 2 метри та універсальному кріпленню веб-камеру C505e можна зафіксувати різними способами. Доступний стандартний варіант установки пристрою на ноутбуці або зовнішньому екрані або творче рішення – розміщення на полиці або в будь-якому іншому місці на відстані до 2 метрів від комп'ютера.

В Україні продаж Logitech C505e стартував у грудні 2020.

 

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech в Україні є компанія АСБІС-Україна – один з найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.

Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.

Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com, у блозі компанії та у @Logitech.

# # #

Про компанію ASBIS

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua