Intel протягом багатьох років трансформувала обчислювальну техніку на периферії

Прогнози Intel на 2021 рік

Оскільки штучний інтелект стає все більш поширеним, а мережі трансформуються для забезпечення 5G, Керівники Intel очікують, що ця перевага принесе величезну користь для бізнесу, а також поліпшить повсякденне життя.

Ось їх прогнози

Christine Boles

Віце-президент групи Інтернет речей і генеральний директор підрозділу промислових рішень, Intel

Прискорення промислової трансформації:

"Пандемія різко підвищила потреби компаній в завершенні перетворень в Індустрію 4.0 за допомогою рішень, які дозволять їм досягти більшої гнучкості, прозорості та ефективності у своїй діяльності. Ми побачимо прискорення впровадження рішень, які допоможуть задовольнити цю потребу, від штучного інтелекту, включаючи машинне навчання, машинний зір і розширену аналітику. По мірі відновлення економіки ми продовжимо бачити інвестиції в основну інфраструктуру OT з розширеними ІТ-можливостями, щоб дозволити широкій екосистемі гравців розгортати ці рішення, і в 2021 році ми побачимо, що впровадження Індустрії 4.0 значно прискориться. "

 

Rick Echevarria

Віце-президент з продажу, маркетингу і комунікацій і генеральний директор Олімпійської програми, Intel

Трансформуючий спорт: "В 2021 році штучний інтелект, 5G і периферійні обчислення допоможуть спортсменам поліпшити свої спортивні результати, змінивши при цьому уявлення фанатів про улюблені види спорту безпечним і інтерактивним способом, будьто віртуально, по трансляції або з безпечним поверненням до особистого спілкування."

 

Joe Jensen

Віце-президент групи Інтернету речей і генеральний менеджер по роздрібним, банківським і готельним справах & Education, Intel

Переосмислення освіти: "В 2021 року перехід на« освіту як послугу »стане пріоритетним завданням, і я очікую, що успіхи в освітній політиці і інвестиціях сприятимуть розвитку цієї концепції. Для просування цієї моделі послуг вкрай важливо перерозподілити фінансування і асигнування в школи, щоб забезпечити доступність доступної і високоякісної освіти для всіх учнів. У довгостроковій перспективі «Освіта як послуга» стане стандартом освіти в усьому світі."

"У довгостроковій перспективі роздрібні торговці будуть продовжувати пропонувати прості та зручні рішення, такі як темні магазини, для рентабельного обслуговування клієнтів доставки. У мінливому просторі роздрібної торгівлі роздрібні торговці повинні творчо перетворити методи виробництва, щоб відповідати очікуванням клієнтів. "

 

Alex Quach

Віце-президент і генеральний менеджер по провідній та базовій мережі, Intel

Віртуалізація мережі: "Віртуалізація в базовій мережі досягне критичної точки зростання з 50% до більш ніж 80% робочих навантажень базової мережі, які будуть віртуалізувати в 2024 році, і ми також очікуємо, що більшість провідних операторів 5G почнуть автономні базові розгортання 5G в 2021 році. "

 

Cristina Rodriguez

Віце-президент і генеральний директор підрозділу мереж бездротового доступу, Intel

Перетворення мережі: "Завдяки високошвидкісному перетворенню мережі в 2021 році ми побачимо масштабне розгортання MIMO на архітектурі vRAN (тобто за межами пробної фази на тисячах сайтів)."


Sameer Sharma

 Генеральний директор, Smart Cities and Intelligent Transportation, Intel

Робимо міста розумнішими:2021 рік стане роком прориву для розумних і стійких міст, інфраструктури і транспорту. У короткостроковій перспективі ми побачимо різке збільшення міст середнього розміру, які впроваджують технології розумних міст, що призведе до демократизації технологій за межами звичайних технологічних центрів. У більш довгостроковій перспективі інфраструктура розумних міст буде впроваджуватися в більш сільських районах, оскільки споживачі почнуть бачити переваги для якості життя.

 

Stacey Shulman

Віце-президент групи Інтернету речей і генеральний директор з охорони здоров'я, наук про життя і новітніми технологіями, Intel

Поліпшення показників здоров'я: Одна з речей, яка в даний час стримує індустрію охорони здоров'я, – це стандартизація медичних записів і обмін даними між організаціями. Співпраця в медичній галузі з метою вирішення проблем зі здоров'ям і хвороб може мати вирішальне значення, особливо коли мова йде про кризи в галузі суспільної охорони здоров'я і відстеження здоров'я населення, як ми бачили з пандемією в цьому році.
"В 2021 року ми побачимо поліпшення моделей надання для обміну інформацією, оскільки нові технології, такі як штучний інтелект і федеративне навчання, стануть більш масовими в охороні здоров'я. На додаток до інновацій, таким як телездоров’яохорона, ці технології прискорять і спростять процес спільної роботи, спростивши для медичних працівників надання якісної допомоги своїм пацієнтам, а також можливість бути в курсі нових варіантів лікування. "