В компанії ASBIS Group функціонує власний R&D відділ

Що таке емісія композитних іонів і як її можна використовувати у боротьбі з вірусом?

Група вчених та інженерів відділу R&D під керівництвом СЕО ASBIS Group Сергія Костевича та доктора наук Олександра Корнєва здійснила унікальне відкриття в рамках пошуку рішень проти розповсюдження коронавірусу. Емісія композитних іонів є високодієвим та водночас цілковито безпечним для людей методом профілактики респіраторних захворювань. Лабораторні тести довели, що ефективність такого способу боротьби з SARS-CoV-2 становить 92%.

Емісія композитних іонів – це випромінювання у повітря спеціально розробленої суміші часточок. Принцип дії полягає у тому, що група іонів комбінованих металів притягується до позитивно зарядженої зовнішньої оболонки коронавірусу, відбирає у неї водень або кисень та руйнує мембрану. Водночас на живі клітини людини іони впливають позитивно, стимулюючи їхній ріст та зміцнення, а отже й резистентність організму до інфекцій.

Іонізований композит створено у вигляді гелю пористої структури, покритого полімерною оболонкою.

Докладніше про інноваційну розробку R&D відділу компанії ASBIS Group можна дізнатися зі статті, опублікованої на сайті одного з найпопулярніших українских видань «НВ»: https://nv.ua/ukr/ukraine/events/chi-mozhlivo-zapobigti-zarazhennyu-koronavirusom-shcho-take-ionizaciya-i-yak-jiji-vikoristovuvati-50142127.html