У понеділок

AMD випустила нові процесори AMD EPYC™ третього покоління

AMD представляє нові серверні процесори AMD EPYC ™ 3-го покоління з найпродуктивнішим у світі серверним процесором EPYC™ 77631. Серія AMD EPYC™ 7003 допомагає підвищити продуктивність вашого бізнесу, за рахунок підвищення продуктивності додатків.

Лідерство в продуктивності робочого навантаження. Як лідер у галузі високопродуктивних обчислень, AMD продовжує підвищувати рівень обчислювальних центрів обробки даних, забезпечуючи постійне виконання планів випуску та прихильність до інновацій.

Секрет – «під капотом». Нові процесори AMD EPYC™ 7003, що побудовані на ядрі “Zen 3” та архітектурі AMD Infinity, забезпечують повний набір функцій у всьому складі з провідною галузевою системою введення-виведення, 7-нм процесором x86 та вбудованим процесором безпеки.

Отримайте всі переваги своїх ІТ-інвестицій. Забезпечуючи необхідні результати тоді, коли вони вам потрібні, сервери з підтримкою AMD EPYC™ допомагають швидко скористатися результатами для бізнесу на вашому підприємстві, незалежно від того, де чи коли ваші додатки запускаються.

Найважливішим елементом всередині процесорів AMD є ваші дані. Завдяки технологіям захищеної шифрованої віртуалізації AMD, покращенним за допомогою функції захищеного вкладеного пейджингу, AMD допомагає вдосконаленню безпеки даних, наприклад, конфіденційним обчисленням.

EPYC™ в цифрах. Процесори серії AMD EPYC™ 7003 масштабуються від 8 до 64 ядер (або від 16 до 128 потоків на сокет). Жоден інший процесор сервера x86 не досягає такого рівня щільності ядер.

1.MLN-016: Результати станом на 28.01.2021 за допомогою SPECrate®2017_int_base. Оцінений бал AMD EPYC 7763 в 798 перевищує поточний 2P-сервер із AMD EPYC 7H12 та балом 717, https://spec.org/cpu2017/results/res2020q2/cpu2017-20200525-22554.pdf.

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія AMD починаючи з 1 травня 1969 року впроваджує інновації у високопродуктивних обчислювальних, графічних та візуальних технологіях, що є основоположними для розробки ігор, імерсивних платформ та центрів обробки даних. Сотні мільйонів споживачів, провідні компанії з Fortune 500 та найсучасніші науково-дослідні установи в усьому світі щодня покладаються на технології AMD для вдосконалення життя, роботи та розваг. Співробітники AMD зосереджені на створенні якісних продуктів, які розширюють межі можливого.

Для отримання додаткової інформації щодо того, як AMD уможливлює сучасність і надихає на майбутнє, відвідайте веб-сайт AMD (NASDAQ: AMD): www.amd.com